Zinzino vă invită la un eveniment excepțional. Cine va fi invitatul special

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

ZINZINO SIGLAZinzino vă invită pe 6 mai, la Opera Plaza Hotel din Cluj-Napoca, la primul său eveniment de anvergură, dedicat tuturor celor interesați de un stil de viață sănătos.

Starul evenimentului este Doctorul Paul Clayton, farmacolog și Farmaco-Nutriționist de Renume Mondial, unul dintre cei mai prestigioși Oameni de Știință din lume, cu peste 46 de ani de cercetări și studii în domeniu.

Vezi mesajul transmis de dr. Paul Clayton special românilor:

Dr. Paul Clayton a absolvit „summa cum laude” Facultatea de Farmacologie Medicală de la Universitatea din Edinburgh, înainte de a obține Doctoratul.

Fost Președinte al Forumului pentru Alimentație și Sănătate al Societății Regale de Medicină din Marea Britanie și Consilier Științific al Comitetului Guvernului Britanic pentru Siguranța Medicamentelor, este în prezent Membru al Institutului pentru Alimentație, Activitate Cerebrală și Comportament (Oxford) și Profesor Universitar la Universitatea din Pecs (Ungaria).

Dr. Clayton a fost recent numit Director de Cercetare în Domeniul Nutriției Medicale, un curs postuniversitar la Universitatea Oxford. Funcția sa este de a preda Nutriția medicilor.

Dr. Clayton participă frecvent și prezidează Conferințe Internaționale privind Nutriția și Sănătatea și este membru sau conduce Consiliile Consultative ale multor companii, printre care Uni-Vite Healthcare (Elveția), VitaFoods and PharmacoNutrition AS (Elveția), Biothera (SUA), Gencor Pacific (Hong Kong), Biogenics (Ungaria), Zinzino (Suedia) și altele.

Cărțile și cărțile sale electronice includ:
– Out of the Fire” („În Afara Inflamației – De ce Inflamația Cronică Este Cauza Tuturor Bolilor și Cum Să Elimini Inflamațiile”)
– „Inflamm-Ageing” („Inflamațiile Declanșează Îmbătrânirea – Cea Mai Mare Amenințare la Adresa Sănătății – Cinci Pași Simpli care Vă Vor Proteja”)
– „Health Defence” („Protecția Sănătății – Cum Poți Combina Cei Mai Protectori Nutrienți din Cele Mai Sănătoase Diete din Lume pentru Îmbătrânirea Lentă și Dobândirea Sănătății Optime”)
– „After Atkins and Other Low-Carb Diets” („După Atkins si Alte Diete cu Conținut Mic de Carbohidrați – Redu Greutatea și Dobândește Sănătatea Optimă cu Planul Clayton”)
– „Natural Defences” („Protecțiile Naturale – Consolidarea Sistemului Dvs. Imunitar Împotriva Amenințărilor Moderne”)

Evenimentul se va desfășura între orele 13:00 și 18:00, iar intrarea costă 70 lei (15 euro) și include cafea și ceai. Biletele sunt disponibile pe biletto.eu.

Compania de vânzări directe cu sediul general în Suedia, Zinzino, a intrat anul acesta pe piața din România cu două linii de produse – Cafeaua Zinzino și gama de suplimente nutritive Zinzino.

Compania nordică a pornit în 2005, oferind produse iubitorilor de cafea, iar din 2012, și o linie de produse pentru sănătate. Zinzino oferă un kit cu ajutorul căruia se poate testa acasă raportul de Omega 6: Omega 3 din organism, analizele fiind furnizate de laboratoarele Vitas AS. Prin utilizarea produselor sale, raportul de omega 6:3 se poate echilibra la niveluri optime, scrie compania pe site-ul său oficial.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar