YOU, noul program de leadership Avon, a debutat în Filipine

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Avon a lansat proiectul YOU (Your Opportunity Unlimited), un program de leadership menit să inspire „doamnele Avon” să își mărească rețelele și să câștige comisioane mai mari formând lideri care să le semene, informează Inquirer.net.

Interesant este că noul program Avon și-a făcut debutul internațional în Filipine. Cu o forță de vânzare de 800.000 de persoane, Filipine ocupă locul 10 în clasamentul piețelor Avon, fiind cea mai mare piață din Asia a cunoscutei companii de cosmetice. Vicepreședintele Avon, Christa Hart, a explicat că Filipine este una dintre cele mai puternice piețe din perspectiva leadershipului.

Lansarea programului a avut loc săptămâna trecută, în cadrul unei gale Avon, la care au participat 1.300 de femei, printre care lideri de top ca Mercy Evangelista (una din milionarele Avon, care ulterior a deschis un spital și a amenajat o stațiune).

Programul YOU “reinventează oportunitatea de câștig focusată pe liderii nostri de top. Sunt lider și vreau să îndrum și pe altcineva. Când faci asta ai o nouă oportunitate de câștig. Pentru aceste femei, în Filipine, este o oportunitate unică”, explică Hart.

Vânzările directe se bucură de success în Filipine, înviorând un brand gigant și oferind oportunități de câștig în cele mai multe cazuri femeilor cu venituri mici sau fără serviciu.

Sursa: Inquirer.net

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariile sunt inchise.

NEWSLETTER
* = câmp necesar