WorldVentures vine în România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (15 votes, average: 3,40 out of 5)
Încarc...

home-beach-famswingAu început preînregistrările în vederea lansării în România a companiei WorldVentures.

Fondată în 2006, WorldVentures  este o companie de vânzări directe care oferă serviciile unui club de vacanță, furnizându-le membrilor săi excursii și vacanțe premium cu prețuri reduse.

WorldVentures combină puterea Internetului cu cea a industriei vânzărilor directe pentru a ajunge la potențialii săi membri DreamTrips.

Cu sediul în Plano, Texas, WorldVentures este o companie cu capital privat, are reprezentanți și membri în 26 de țări, iar anul acesta se situează pe locul 65 în lista la nivel global a companiilor de vânzări directe realizată de revista Direct Selling News.

Primul eveniment de prezentare a oportunității oferite de WorldVentures și primul seminar dedicat reprezentanților din România ai companiei va avea loc pe 3 mai la București, având ca invitați speciali doi lideri, Stavros Zinonos, unul dintre cei mai mari lideri la nivel mondial și trainer al companiei, și George Alogariastos.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Maxx

    PERSOANELE CARE SE CONSIDERA PACALITE / INSELATE DE ACEASTA AFACERE NECURATA SA ISI EXPRIME NEMULTUMIREA CAT MAI REPEDE. ASTEPT OPINIILE DUMNEAVOASTRA PE PAGINA DE FACEBOOK STOP WORLD VENTURES

    NU VA LASATI AMAGITI DE INDEMNURILE ACESTOR INDIVIZI CARE TRAIESC IN HUZUR PE BANII PERSOANELOR NAIVE. IATA UN MODEL DE ATRAGERE DE NOI MEMBRI ACTIVI, IN BAZA UNOR COTIZATII PERIODICE CONSISTENTE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar