WorldVentures și Nxd-ID creează noua generație de smart carduri

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

WorldVenturesCompania de vânzări directe din domeniul turismului WorldVentures a încheiat un contract cu Nxt-ID, companie concentrată pe dezvoltarea pieței pentru platforme mobile. Astfel, WorldVentures va face o investiție strategică de 2 milioane de dolari în Nxt-ID care urmează să dezvolte smart carduri wireless pentru membrii clubului de vacanțe,  un fel de portofel unic ce va stoca în siguranță informațiile despre toate cardurile de credit.

Smart cardurile vor beneficia de tehnologii suplimentare și facilități wireless, printre care posibilitatea de integrare cu aplicația mobilă WorldVentures DreamTrips pentru verificarea și cumularea punctelor de fidelitate.

Conform înțelegerii, cardurile vor fi vândute exclusiv companiei WorldVentures care le va distribui și le va face disponibile membrilor săi.

Contractul prevede și upgradarea cardurilor cu noi facilități aflate în dezvoltare. Printre acestea:

– să înlocuiască toate cardurile de credit cu portofelul unic al utilizatorului

– să stocheze toate informațiile privind cardurile de credit, punctele și creditele de fidelitate care să poată fi folosite practic oriunde poate fi folosit un card de credit

– să ofere protecție suplimentară privind identitatea pe timpul călătoriei

– să permită membrilor să câștige puncte în anumite restaurante din toată lumea care pot fi folosite în vacanțele DreamTrips

– oferă o comunicare interactivă a membrilor DreapTrips din toată lumea.

Sursa: Travel Daily News

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Laurentiu

    ADEVARAT! WorldVentures este un club de vacante exclusivist. Este singurul MLM din zona turismului in TOP 100 MLM si pe locul 2 in TOP 100 ca si MLM in crestere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar