WorldVentures aduce Acceleration și pe Marc Accetta în România

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

WorldVentures aduce Acceleration și pe Marc Accetta în RomâniaWorldVentures aduce Acceleration și pe Marc Accetta în România. WorldVentures va da la București startul anului în Europa prin evenimentul – Acceleration, sub tutela lui Marc Accetta, International Director of Training. Astfel, țara noastră va figura în 2018 pe harta convențiilor internaționale din lumea network marketingului.

La doar un an de la lansarea World Ventures în România, compania de direct sales din domeniul turismului anunță reluarea, după o pauză de 9 ani, a seriei evenimentelor de succes Acceleration, coordonată de renumitul trainer Marc Accetta.

Amploarea premierei evenimentului Acceleration în România o dă chiar și locul unde se va desfășura. Astfel, Sala Palatului din București va găzdui între 19 și 21 ianuarie 5.000 de oameni, dintre care peste 2.000 de participanți vor fi din afara țării.

Dincolo de afluxul de turiști străini pe care îl generează evenimentul din ianuarie în sine, WorldVentures este un real ambasador al turismului românesc. De la lansarea companiei în România mii de turiști din toate colțurile lumii și-au rezervat vacanțe în țara noastră, în deltă, la mare, Gura Humorului sau Poiana Brașov. Potrivit informațiilor pe care le avem Poiana Brașov a devenit una din destinațiile preferate ale membrilor WorldVentures din toată lumea.

Despre Marc Accetta

Marc Accetta a absolvit Seton Hall University în 1983, unde a obținut o diplomă în Științe Politice. Are o experiență de peste 30 ani în industria de profil și a excelat în toate segmentele aferente ei: direct selling, recrutare, management, training. În prezent, Marc Accetta este fondatorul seminariilor care îi poartă numele și Directorul de Training al companiei WorldVentures. Mai multe detalii despre Marc puteți afla chiar de pe site-ul său.

Despre WorldVentures

Înființată în 2005 de Wayne Nugent, WorldVentures este o companie de vânzări directe a membershipului de vacanțe care le oferă membrilor săi pachete de călătorii denumite DreamTrips-uri, dar și posibilitatea dezvoltării unei afaceri de network marketing prin promovarea serviciilor de care beneficiază.

La baza clubului se află agenția de turism Rovia, marcă înregistrată a holdingului WorldVentures, premiată în mai multe rânduri la nivel mondial pentru serviciile pe care le oferă clienților săi.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar