World Travel Awards: DreamTrips – lider european al cluburilor de călătorie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Europe leading travel club

Clubul de vacanțe DreamTrips a fost desemnat “Liderul European al Cluburilor de Călătorie” pentru 2014, ca parte a World Travel Awards. Gala premiilor World Travel Europa a avut loc la Divani Appolon Palace & Thalasso în Atena – Grecia, sâmbătă  2 August, în prezența a sute de lideri din industria ospitalieră.

Premiul, care reprezintă o recunoaștere a activității DreamTrips desfășurate anul trecut în Europa prin pachetele și serviciile oferite, este cu atât mai relevant cu cât aceste a fost atribuit în urma votului obținut de la profesioniştii în turism din întreaga lume.

Printre nominalizații la alte categorii de turism se numără Hotelurile Ritz-Carlton, Compania aeriană KLM-Royal Dutch şi Royal Caribbean International.

“Este o onoare să fii numit lider în industria de turism europeană şi să fii selectat pentru acest premiu de către colegi”, a declarat co-fondatorul WorldVentures Wayne Nugent. “Această realizare remarcabilă este o reflectare a standardelor noastre pe care întreaga echipă se străduieşte să le menţină, dar mai ales partenerul nostru, agenția de turism Rovia, care are scopul de a oferi excelenţă şi experienţe de neuitat pentru toţi membrii noştri”.

Din 1993, World Travel Awards (WTA) a recunoscut şi celebrat excelenţa în toate sectoarele industriei turismului la nivel mondial. Anul trecut, DreamTrips a fost, de asemenea, numit “Lider mondial al cluburilor de turism” la Gala finală WTA 2013.

Ceremonia europeană este a doua oprire din turneul anual, după Dubai şi înainte de Nigeria, Ecuador, India şi Anguilla, până să ajungă în Maroc pentru Marea Finală din noiembrie.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar