WOR(l)D Global Network s-a asociat cu it-iștii chinezi de la Quality Technology Industrial

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

world_qualityWOR(l)D Global Network a format o societate mixtă cu importantul grup industrial chinez Quality Technology Industrial, pentru a fi parteneri în cercetarea, dezvoltarea şi fabricarea sistemelor pentru mobile şi portabile.

Chinezii au o experienţă de 10 ani în domeniul IT,  iar prin această colaborare Wor(l)d intenționează să aducă o îmbunătăţire majoră întregii sale game de produse, inclusiv liniei Helo, prin alimentarea continuă a stocurilor din întreaga lume şi prin dezvoltarea următoarei generaţii de sisteme pentru comunicaţii integrate şi dispozitive de supraveghere. Cele două companii vor deschide un nou birou pentru consumatori, în Shenzhen.

Parteneriatul dintre WOR(l)D şi Quality Technology Industrial Ltd aduce un plus major companiei de vânzări directe din zona de IT, care îşi propune să realizeze lunar trei milioane de sisteme portabile şi un milion de smartphone-uri în 2016/2017.

„Este cu adevărat important pentru noi să ne diferenţiem de ceilalţi pe piaţă. WOR(l)D are viziune, management de top şi reţea de distribuţie pentru a lansa revoluţia IT pe care am gândit-o”, au declarat Eva şi Dragon Zhou, coproprietari şi directori generali ai Quality Technology Industrial.

La rândul său, Fabio Galdi, CEO WOR(l)D Global Network, a subliniat: „Nu este doar un parteneriat. Asocierea are două scopuri principale. Primul este să ne sporim capacitatea de producţie şi să avem un partener serios pentru a realiza produse uimitoare, cu caracteristici de top. A doua ţintă, absolut crucială, este restructurarea întregii divizii Mobile, cu un nou capital, noi ingineri, conducere nouă şi produse noi”.

Obţinând această finanţare, conducerea WOR(l)D a decis că acum este momentul potrivit pentru a lansa Stockist, un model care oferă posibilitatea de a cumpăra o întreagă gamă de produse care să fie depozitate local şi trimise direct cumpărătorului la punctul de vânzare.

Pentru WOR(l)D, investiţia vine la timpul potrivit. Compania de vânzări directe cu sediul principal la Miami şi şi-a propus să-şi deschidă noi birouri în lume, pe lângă cele 15 pe care deja le are.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar