World Finance: WOR(l)D Global Network devine inovator de top pe piata tehnologiei

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Vânzările directe, în care profiturile sunt realizate în mod etic proporţional cu timpul şi banii investiţi, a devenit o parte integrantă a operaţiunilor corporatiste – titrează World Finance.

Fabio Galdi, CEO WOR(I)D Global Network

Fabio Galdi, CEO WOR(I)D Global Network

Vânzările directe constituie o tehnică aplicată de WOR(l)D Global Network, o companie inovativă pe plan tehnologic care lucrează pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor şi oferirea de oportunităţi de afacere cu produse de nişă. Fabio Galdi, CEO-ul companiei, a vorbit pe larg despre efectele pozitive pentru afacere a vânzărilor directe. „Este cel mai democratic şi mai meritocratic model de afacere existent la această oră. El oferă șansa oricui, independent de clasa socială sau de nivelul de cultură, să ajungă la succes personal, făcând ceva foarte simplu: ajutându-i pe alții să-şi vadă visele devenite realitate”. Galdi şi echipa sa au făcut astfel încât compania să devină una din principalele şi cele mai inovative de pe piaţă.

Galdi îşi urmăreşte obiectivele cu o alegere minuţioasă a produselor şi proiectelor, preferând tehnologii inovative, care cresc calitatea vieţii oamenilor în domeniul energiei regenerabile, dar şi al tehnologiei mobile. El vrea să revoluţioneze conceptul de PC, notebook şi tabletă prin intermediul următorului său proiect, numit Space, pe care compania l-a lansat la congresul din Dubai, din această lună.Space

Dăm putere „cloud-ului

Ambiţiile acestui manager cu viziune globală trebuie luate în serios, dacă luăm în considerare rezultatele obţinute pe piaţa energiei verzi în parteneriat cu Power Clouds, început în martie 2013. Rezultatele impresionante au devenit rapid o poveste unică de succes în domeniul producţiei de energie regenerabilă. De când şi-a început activitatea Power Clouds, au fost aproape 60.000 de participanţi din peste 100 de ţări, cu 60.000 de panouri solare instalate.

Un alt proiect de succes este AdKoin, o platformă mobilă de publicitate inovativă concepută de WOR(l)D, care foloseşte un sistem de livrare de spoturi prin intermediul unui ecran, odată cu primirea unui apel, a unui SMS sau MMS. AdKoin intră pe piaţă într-un mod complet revoluţionar, concurând cu giganţi ai industriei de advertising ca Facebook sau Google prin faptul că permite utilizatorilor să genereze un mic profit de fiecare dată când accesează apeluri sau text.

Global-direct-sellingFaptele şi cifrele prezentate în Raportul de vânzări al  World Federation of Direct Selling Association (WFDSA) arată că vânzările directe, cu o creştere constantă în timp, au avut o creştere uimitoare a vânzărilor de 8,1% numai din 2013 în 2014. Popularitatea vânzărilor directe s-a dezvoltat dincolo de un continent, înfâţişând zona Asia-Pacific drept un jucător cheie în vânzări regionale şi lăsând în urmă America de Nord şi de Sud, ca şi Europa.

În trecut, vânzările directe erau socotite ca escrocherii precum scheme în piramidă, în care vânzătorii de la bază generau profituri pentru managerii aflaţi la vârful piramidei, alimentând un cerc vicios ilegal. Acum, vânzările directe sunt unanim considerate ca una din cele mai meritocratice industrii, în care câştigurile personale sunt direct proporţionale cu comportamentul etic binomial: muncă în decursul unor ani.

Lupta împotriva schemelor piramidale

Galdi este combativ: „Este regretabil că industria, ca multe altele, este poluată de escroci şi, deseori, afaceri transparente sunt puse în pericol de afaceri frauduloase şi înşelătoare. Noi nu vrem să fim asociaţi cu cei care, în mod conştient, fac escrocherii în piaţă. Compania noastră este în linia întâi în lupta împotriva schemelor piramidale.

Sursa: World Finance

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar