WOR(l)D Global Network a sarbatorit cei patru ani de existenta la Moscova

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Fabio-GaldiWOR(l)D Global Network a ales Moscova pentru a sărbători cei patru ani de activitate.

Astăzi, cu 350.000 de distribuitori în peste 100 ţări, compania condusă de Fabio Galdi atrage o consistentă atenţie asupra sa din partea mass-media ca lider pe piaţa de tehnologie mobilă şi portabilă.

Fiecare produs WOR(l)D reflectă pasiunea pentru cercetare, inovare şi responsabilitate faţă de mediu.

WOR(l)D 4 ani_MoscowFondată în 2011, WOR(l)D este acum recunoscută ca jucător de vârf în drumul către o lume mai stabilă economic, conectată social, mai „verde”. Folosind o nouă paradigmă de business, WOR(l)D caută să depăşească orice barieră socială sau economică. Folosind produse inovative şi un model de afacere de vânzări directe validat, WOR(l)D ajută oameni din toată lumea să-şi transforme viaţa şi nivelul de trai.

„Succesul fenomenal al lui WOR(l)D este construit în parteneriat cu miile de oameni dedicaţi, ambiţioşi din toată lumea, care se identifică cu valorile WOR(l)D şi promovează inovaţia WOR(l)D.

Mulţi dintre aceiaşi oameni care au pornit de la zero au ajuns în poziţii influente pe pieţele internaţionale WOR(l)D. Prin eforturile acestui grup de oameni dinamic, în creştere, apropiat, produsele WOR(l)D sunt folosite, se citeşte despre ele şi sunt studiate în peste 100 de ţări.”

Sursa: businessforhome.org

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar