WordVentures Holdings are un nou CIO

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

WordVentures Holdings are un nou CIOWorldVentures Holdings are un nou CIO, anunță un comunicat al companiei de la începutul lunii noiembrie. World Ventures LLC, companie mamă a liderului mondial de direct sales WorldVentures, a anunțat numirea lui Gareth Hooper în poziția de Chief Information Officer. El va coordona operațiunile tehnice, soluțiile de multi-level marketing și soluțiile de afaceri care susțin WorldVentures Holdings.

„Gareth este un lider de excepție cu o experiență impecabilă de peste 15 în domeniul direct-selling și al afacerilor, în general”, a declarat CEO-ul Josh Paine.

Anterior, Hooper a fost CIO la AdvoCare International, unde s-a ocupat de soluționarea problemelor majore referitoare la serviciul de livrare prin orchestrarea unor sisteme critice, infrastructurii și standardelor de conformitate.Experiența sa anterioară include și o varietate de roluri de conducere la Wellness International Network și Blockbuster. Gareth este licențiat în inginerie electronică la Universitatea Hertfordshire din Marea Britanie și deține postul de consilier în Consiliul Consultativ de Securitate Cibernetică al Colegiului Collin.

Josh Paine a devenit recent noul CEO al WorldVenture Holdings, el înlocuindu-l pe Dan Stammen. Stammen a fost primul CEO al companiei, începând cu 2005.

Despre WorldVentures Holdings

Înființată în 2005 de Wayne Nugent și Dan Stamen, WorldVentures este un club de vacanțe care le oferă membrilor săi pachete de călătorii denumite DreamTrips-uri, dar și posibilitatea dezvoltării unei afaceri de network marketing prin promovarea serviciilor de care beneficiază.

La baza clubului se află agenția de voiaj Rovia, marcă înregistrată a holdingului WorldVentures, premiată în mai multe rânduri la nivel mondial pentru serviciile pe care le oferă clienților săi.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar