Wayne Dyer, unul din pionierii dezvoltării personale, a încetat din viață

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Încarc...

WayneDr. Wayne Dyer a încetat din viață sâmbătă, 29 august. Acesta avea 75 de ani și era bolnav de leucemie. Considerat de multă lume „părintele motivației” și totodată inițiatorul mișcării de „self-development” sau „self-empowerment”, Wayne Dyer a influențat prin cărțile și seminariile sale viețile a milioane de oameni, o serie de celebrități deplângând moartea sa.

În 1976 a publicat cartea Zonele tale eronate care s-a vândut în peste 30 milioane de exemplare. Pe lângă activitatea sa de conferențiar și profesor, Wayne Dyer a scris peste 20 de cărți și articole de specialitate, fiind, de asemenea, autorul unor programe audio și video. Dyer a apărut în peste 5 200 de programe de radio televiziune, printre care Oprah și The Tonight Show. Articolele sale au apărut in multe publicații, printre care Reader’s Digest și Harper’s Bazaar. În 1985 a publicat articolul A Letter to the Next Generation în revista Time. Dr. Wayne Dyer a primit premiul Golden Gavel fiind considerat conferențiarul anului din partea Toastmasters International în 1987.

Cinci dintre cărțile sale, printre care și Puterea intenției (The Power of Intention), au făcut obiectul unor programe speciale ale Televiziunii Publice Naționale (National Public Television) din Statele Unite.

Revista Mind Body Spirit l-a plasat constant în topul celor mai influente persoane din lume, anul trecut Wayne Dyer figurând pe locul 8.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. suciu ana

    …condoleante familiei,…SUFLETUL SAU ESTE si ZBOARA: IN LUMINA …!!!!!!!…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar