Vrei să fii un speaker de impact? Recomandarea MLM News: programul Speaker Elite

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

AndySzekely1MLM News vă recomandă primul program complet de public speaking din România, bazat pe o metodologie originală: Speaker Elite. Pentru că îl considerăm cel mai complex program, cu cele mai consolidate rezultate. Și pentru că vorbitul în public este una dintre abilitățile absolut necesare în network marketing, iar acest lucru este valabil nu doar atunci când te adresezi unei săli de 1.000 de oameni, de 100 sau de 10 oameni, ci chiar și atunci când te afli în fața unei singure persoane căreia vrei să îi transmiți ceva.

Susținut pentru prima dată în 2013 de Andy Szekely și echipa sa de facilitatori,Andy Szekely 2 programul s-a extins în 10 orașe din țară, ajungând la 7 ediții și 917 absolvenți. La ediția din această toamnă sunt așteptați 250 de participanți în centrele de practică din București, Timișoara, Cluj, Brașov, Galați, Iași, Constanța, Suceava.

Autorul programului, Andy Szekely, a dezvoltat tehnicile din Speaker Elite  având la bază cei 21 de ani de experiența în public speaking. Programul oferă modele simple cu aplicabilitate imediată prin sesiuni de practică săptămânale și coaching de grup.

Cea mai valoroasă acţiune pe care am făcut-o ca speaker a fost să scot la lumină un sistem coerent şi practic prin care oricine poate să înveţe să facă prezentări chiar dacă nu a mai vorbit niciodată în fața unui grup de oameni. Am luat arhivele cu prezentările mele video și le-am vizionat ca să înţeleg  „reţeta”. A fost ca o muncă de detectiv pentru că erau sute de ore. Înarmat cu acest entuziasm am format o primă grupă de practică şi am predat tehnicile extrase. Rezultatul și extinderea au fost spectaculose. (Andy Szekely)

Speaker Elite își propune dezvoltarea abilităților de vorbit în public prin tehnici testate, practică și feedback, astfel încât în 10 săptămâni să transforme  o persoana fără experiență în public speaking într-un vorbitor cu impact.

Speaker Elite este mai mult decât un program: este o şcoală care te învaţă cum trebuie să ţii un discurs, ce şi cum trebuie să faci ca speaker pentru a avea publicul de partea ta şi mai ales te învaţă să iubeşti scena! A fost o transformare incredibilă, care s-a produs mai ales în interiorul meu şi se reflectă în tot ceea ce fac acum.  (Ana Toltiș, manager, absolvent Speaker Elite)

Participanții sunt antreprenori, freelanceri, manageri, angajaţi şi experţi de top din companii românești, cu experiență variată în vorbitul în public, oameni care au înțeles că e nevoie de o educație completă pentru a convinge și inspira comunitățile din care fac parte.

Cum e structurat și ce poți învăța urmând Speaker Elite?

AndySzekelyNMForumSpeaker Elite este primul program complet de instruire în ceea ce priveşte tehnica de a vorbi în public.

Derulat online, cu componenta inclusa de feedback, prin întâlniri de practică, Speaker Elite oferă avantajul învăţării multisenzoriale, care presupune studiu individual, tutoriale video și practică de grup structurat pe 3 module de studiu: Group Control, Speaker Control, Brand Control

 Modul 1 – Group Control

 –   Vei cunoaşte în detaliu 14 tehnici de angajare a audienței;

–  Vei şti când este potrivit să aplici fiecare dintre cele 14 tehnici (la început, la mijloc sau la finalul fiecărei prezentări);

–   Vei şti cum să combini tehnicile astfel încât să foloseşti câte 2,3 sau 4 deodată;

–  Vei înţelege cum pot fi ele integrate natural în speech-ul tău astfel încât audienţa să fie angajată firesc în relaţia cu tine;

 Modul 2 – Speaker Control

 –  Vei afla cele mai simple, ușor de aplicat și eficiente tehnici de autocontrol emoțional pentru speakeri;

–  Vei învăța limbajul verbal și nonverbal specific prezentatorilor profesioniști;

–  Vei ști cum să folosești spațiul de pe scenă pentru a face prezentări memorabile;

 Modul 3 – Brand Control

 –  Vei înțelege strategia de branding personal – care de fapt îți asigură 50% din succesul oricărei prezentări;

–  Vei ști cum să te prezinți memorabil și să faci networking eficient în orice situație;

–  Vei înțelege mecanismele legendei personale și cum se integrează ea în orice prezentare pe care o faci;

 Cea de-a 8- a editie a programului va începe pe 25 septembrie 2017, astfel încât AS Training vine cu o ofertă last call imbatabilă:

  • Pret BASIC cu bonusuri: 4144 Ron // 1970 Ron oferta Last Call
  • Pret VIP  cu bonusuri 5460 Ron // 2287 Ron oferta Last Call

Bonusuri BASIC

·         Cartea “Îmblanzitorul de fluturi”

·         Cartea “M-am plictisit de Power Point”

·         Acces The Vault (5 interviuri cu speakeri de succes)

·         Sesiune de practică suplimentară cu Andy Szekely

·         2 Bilete duble ca VIP la conferinţa “Cariera TA next level”

Bonusuri VIP

·         Pachetul Speaker Secrets

·         Cartea “Imblanzitorul de fluturi”

·         Cartea “M-am plictisit de Power Point”

·         Acces The Vault (5 interviuri cu speakeri de succes)

·         Sesiune de practica suplimentara cu Andy Szekely

·         Acces direct la Andy Szekely pentru a-i adresa întrebari

·         Sesiune de coaching live cu Andy

·         2 Bilete duble ca VIP la conferinţa “Cariera TA next level”

Programul are loc o singură dată pe an și începe luni, 25 septembrie 2017. Pentru înscrieri, luați legătura cu managerul de proiect, Roberta Ponea, și menționați recomandarea MLM News (astăzi, 21 septembrie, sau mâine, 22 septembrie) pentru a primi oferte speciale pentru grupuri de minim 3 și respectiv minim 5 persoane, la tel: +40 730 44 77 44 sau pe e-mail: roberta.ponea@astraining.ro 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar