Vrei să ai succes? Nu pierde întâlnirea cu Jack Canfield!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

JC_banner-slideCând am deschis calculatorul să scriu despre această ofertă, mi-a sărit în ochi o postare recentă pe Twitter cu semnătura Jack Canfield: Stabilirea obiectivelor creează o presiune pozitivă. Acestea reprezintă o componentă-cheie în atingerea marilor performanțe.

Cum în lumea MLM fiecare poveste de succes pornește de la un obiectiv, de la un vis și continuă cu o călătorie a devenirii personale marcată cu borne la atingerea fiecărui nivel de performanță până la succes, postarea de pe Twitter îmi confirmă convingerea că o întâlnire cu Jack Canfield va fi utilă  oricărei persoane care activează în acest domeniu, de network marketing. Asta cu atât mai mult cu cât Seminarul ”Principiile Succesului” care va fi ținut de Jack Canfield în România prezintă, sistematizat, traseul către succes – întregul drum de unde ești până la viața pe care îți dorești să o trăiești în toate aspectele ei (personal și profesional). Informațiile sunt gândite strategic pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții. Mai mult decât atât, organizatorii seminarului, Transilvania Business Seminar, sunt atât convinși de calitatea evenimentului încât oferă garanție pe satisfacție 100%, astfel încât : dacă nu ești mulțumit de informațiile primite, îți primești banii înapoi.

MLM News vă oferă, până pe 24 februarie, o reducere de 20% la biletele evenimentului din 10 martie, de la Cluj care îl va avea pe scenă pe celebrul autor Jack Canfield, cunoscut drept ”Success coach-ul” numărul 1. Tot ce ai de făcut pentru a beneficia de reducere este să intri pe site-ul organizatorilor, Transilvania Business Seminar și să comanzi un bilet folosind codul de reducere: MLMNEWS

Jack Canfield și-a dedicat cariera studiului acelor elemente care îi diferențiază pe oamenii de succes de restul persoanelor. Crede că succesul este un traseu între ceea ce ești și ceea ce ți-ai dori să fii și prezintă, în pași concreți, cum poate o persoană străbate acest traseu pentru a-și împlini visele.

Are o experiență de peste 40 de ani în success coaching și training, lucrând cu antreprenori de top, lideri, profesori, specialiști din corporații. A dezvoltat un set de principii care fac din succes o realitate chiar și pentru tine.

Ideile lui simple, dar extrem de utile au ajuns la milioane de oameni, reușind să aducă valoare în viețile lor.

Reușește, dincolo de performanțe, prin povești simple, să ofere o față luminoasă vieții, să motiveze și să schimbe vieți prin principii care îmbunătățesc calitatea vieții în toate aspectele ei.

Este fondator al The Canfield Training Group, companie specializată în tehnici de atingere a scopurilor personale și profesionale și a construit din seria ,,Supă de pui pentru suflet” un brand de un miliard de dolari.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar