Vrei sa afli ce inseamna diamant in MLM? Vezi cum arata cativa oameni care au atins acest nivel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Unul din modurile în care te poți pregăti pentru succes este să stai în preajma celor care au parcurs deja acest drum și să înveți de la ei. Indiferent din ce domeniu vin sau, dacă ne referim la MLM, cu ce companie au ales să se asocieze, aceștia sunt oameni care au ceva de spus, iar recomandările lor sunt prețioase.

Astăzi vă aducem în atenție o serie de miniinterviuri cu astfel de oameni, postată de Amway pe You Tube. Iată, mai jos, câteva dintre ele:

Antonio și Juanita Maldonado, nivel de Diamant Fondator

Visul este combustibilul de care ai nevoie, așa cum ai nevoie de benzină pentru mașină. Indiferent ce mașină ai, poate fi un Ferrari, dacă nu ai benzină  nu ajungi nicăieri.  – e fraza cu care își începe interviul Antonio Maldonado. Originar din Mexic, acesta s-a mutat în SUA la 17 ani și primul său job a fost de menajer. Am fost sâmbătă la un seminar și luni m-am apucat de treabă, nu știam prea bine ce și cum să facem, dar am început să muncim.

Ne doream o educație și o viață mai bună pentru copiii nostri, completează Juanita Maldonado.

Drumul spre success nu este unul ușor. De aceea ai nevoie de un vis puternic. Cu cât visul este mai mare ai un motor mai puternic, iar tu ai puterea să mergi mai departe.

Roger și Roxanne Holt – nivel de Diamant

Să nu vă închipuiți că drumul nostru a fost unul fără greutăți, însă ne-am concentrat continuu pe ceea ce ne doream. Ne propusesem să atingem nivelul de diamant și, indiferent ce ne-a apărut în cale noi ne-am urmat visul.  – povestește Roxanne Holt. Când au aflat de oportunitatea în network marketing, Roger era într-un business în domeniul creditelor ipotecare, iar Roxanne era ofițer de pază și au decis să pornească această afacere pentru că doreau să facă ceva semnificativ în viață.

Ni s-a spus că succesul este definit de numărul oamenilor care au success datorită influenței noastre. Ne-am dat seama că este un mod prin care putem avea impact asupra oamenilor să obțină maximum de la viață, nu doar să câștige un venit suplimentar, ci să îi ajute și pe alții.- explică cei doi lideri.

Unul dintre cele mai importante lucruri este că poți construi o afacere pe care să o transmiți copiilor, iar aceștia nu trebuie să o ia de la început, ci continuă o afacere de familie. – adaugă Roger Holt.

Damian Millan și Zayly Carmona – nivel de Diamant

Când am văzut planul de marketing nu am avut somn vreo două luni. Munceam de 10 ani pentru visurile noastre și am realizat că aceasta este oportunitatea de care aveam nevoie – povestesc  cei Millan si Zayly Carmona. Când ne-am propus sa atingem calificarea de diamant ne-am spus că acesta trebuie să fie anul nostru și am început să muncim până am găsit oamenii potriviți.

Millan fusese șofer pe camion vreme de 10 ani și a înțeles de la bun început, mărturisește el, că nu va putea ajunge la nivelul de diamant fără să treacă printr-un proces de dezoltare personală, de schimbare. Într-adevăr, orice persoană care are atitudinea potrivită, e dispus să învețe și are dorința de a face ceva în viață poate reuși. – e de părere acesta.

Johnny și Paula Matos – nivel de Diamant Executiv Fondator

N-am auzit decât o singură frază: cu această afacere poți să renunți la cele 5 job-uri ale tale – își amintește Johnny Matos cum a început. Visul nostru când am început nu era unul material, era unul nepalpabil: timpul de calitate. Lucra ca inginer în construcții civile și avea 5 locuri de muncă. Nu avea timp liber. Pleca la 6 dimineața și nu știam niciodată când se va întoarce acasă. Uneori lucra până dimineața și de aceea am ales să construim această afacere. Ne doream să renunțe măcar la 3 din cele 5 job-uri, pentru că nu ne dădeam seama care pot fi beneficiile acestei afaceri – adaugă Paula.

Celor doi le place faptul că “atingerea următorului nivel nu este doar despre noi. Este minunat că și alte familii vor avansa odată cu noi”.

Cel mai frumos este că prin această oportunitate, poți face lucruri la care altădată doar visai. În loc să stăm de Crăciun doar în familie, vom merge să-l petrecem într-un adăpost cu mai mulți orfani.  Vom pregăti cina și vom sărbători, iar pentru mine astea sunt vise minunate. Restul nu e important, ci câți copii vei face să zâmbească… despre asta e afacerea.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar