Vrei o reputatie solida online? Expune-te cu atentie!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Web-ul este un magazin cu o singură oprire pentru persoanele care doresc să învețe despre tine. Asigurați-vă că vor găsi cea mai bună variantă despre persoana ta cu aceste sfaturi, oferite de Inc.com.

Decide ce te definește.

Ce ar trebui să știe oamenii despre tine? Poate că doar lucrurile de bază. Poate că partea profesionistă – expertiza într-un anumit domeniu sau cunoștințele dintr-o industrie de nișă. Poate vrei să incluzi o pasiune pentru un anumit hobby (cum ar fi fotograf amator). Asigurați-vă că tot ceea ce faceți online consolidează modul în care doriți să fiți cunoscut.

Intră în rețea.

Dacă nu ești unul dintre cei 200 de milioane de profesioniști înscriși pe LinkedIn, ce te oprește? Apare frecvent în rezultatele de căutare – și un profil bine organizat spune că ești priceput la auto-prezentare. Construirea conexiunilor pentru a ajunge la alții presupune că ești inteligent în utilizarea rețelei. De asemenea, profilele pe Twitter si Facebook trebuie să se alinieze cu obiectivele tale de comunicare.

Explorează alte opțiuni.

Luați hotărâri înțelepte, dar investiți ceva timp și în dezvoltarea pe alte site-uri, aveți de unde să alegeți. De exemplu, Resume.com este un constructor de CV on-line gratuit cu o interfață bună, care tinde să aibă un rang bun în rezultatele de căutare. Colecționar sau pasionat de ceva? Garantat există o comunitate web căreia să i te alături, indiferent dacă ești un pasionat de tricotat sau un băutor înrăit de ceai.

Configurați-vă site-ul.

S-a mai spus, dar poate fi repetat: E ieftin, ușor și eficient să-ți cumperi un domeniu web propriu. Și e chiar mai simplu să atașezi un blog la acel domeniu. Cea mai ușoară variantă? Configurarea unui cont pe tumblr.com, cu o întreținere redusă (minim postarea unei poze) și legați-l de site-ul dvs. personalizat. WordPress și Blogger sunt, de asemenea, alegeri bune.

După ce ți-ai creat profilele, munca ta este departe de a se fi încheiat. Actualizează totul constant! Conținutul la zi apare în top atunci când vine vorba de rezultatele căutării.

Sursa: Inc.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar