Vrei o oportunitate MLM solidă? Vezi lista sugerată de Business For Home

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

opNi se cere deseori să recomandăm o oportunitate legală și solidă, explică Business For Home motivul pentru care a realizat Top 100 companii MLM solide. În SUA sunt 1.400 de companii de vânzări directe, iar la nivel mondial aproximativ 10.000 de astfel de companii… Greu de ales, nu-i așa?

Depinde de produsul sau serviciul care îți place, depinde de riscul pe care vrei să ți-l asumi, dat fiind că există întotdeauna posibilitatea ca o companie să se închidă, mai ales în cazul start-up-urilor, depinde de motivația ta, de nivelul de leadership și dacă tu însuți ești la început, scrie Business For Home. Vrei să construiești o afacere la nivel local sau global? Planurile de compensare, de asemenea, sunt diferite. Cea mai bună recomandare? Folosește doar ca ghid lista alfabetică a celor 100 de oportunități alese de Business For home și fă propria cercetare, propria analiză.

Vezi AICI lista celor 100 de companii alese de Business For Home, dintre care aproximativ 20 sunt prezente și pe piața din România. Le menționăm dintre acestea, tot în ordine alfabetică, pe cele pe care le cunoaștem ca fiind accesibile pe piața noastră:

Amway –  ASEA   –   FM Group  –   Forever Living Products  –   ForeverGreen FgXpress

Gano Excel –  Herbalife  – Jeunesse Global  – Kyani – LR Health and Beauty

Lyoness  –  Morinda  –   Nu Skin  – Organo Gold  – Oriflame

PM International – Rain International  – Sisel International  – Talk Fusion  – WOR(l)D GN

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar