VivaSMS Romania a dat startul inregistrarilor. Peste 1.000 de membri in cateva ore

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Noapte albă pentru cei care au așteptat startul înregistrărilor vivaSMS. Marketingul online bine condus și-a făcut treaba, iar informația a circulat, firesc, cu rapiditate, în social media, în special în rețeaua Facebook.

Cine este vivaSMS?

Un proiect dezvoltat de Carmedia Concept Group și care va fi lansat oficial în iulie. Pe scurt, cei înscriși primesc prin intermediul vivaSMS promoții, oferte last minute, discount-uri, invitații la evenimente, direct pe telefonul mobil, în funție de preferințe. Mai mult decât atât, devoratorii de publicitate prin SMS sunt și plătiți pentru sms-urile primite de ei și de prietenii cărora le-au recomandat acest sistem.

Social Media și-a făcut treaba

Campania de marketing online a început cu aproximativ două săptămâni înainte, pe site apărând doar un cronometru. Informația a circulat însă în canalele social media, astfel încât la câteva ore de la startul înscrierilor comunitatea vivaSMS are deja peste 1.000 de membri.
Cu două zile în urmă a apărut și pagina oficială de Facebook a vivaSMS România, care a adus o notă de suspans în ultimele ore înainte de deschiderea înregistrărilor și care a oferit informațiile necesare și suportul necesar primilor membri.

Dacă a funcționat? Se pare că da, numărul înregistrărilor depășind estimările și dând bătăi de cap IT-iștilor. Potrivit ultimelor informații, site-ul va fi închis astăzi temporar pentru upgradarea și/sau mutarea serverelor. Din păcate (și din fericire ) numărul de înregistrări pe minut l-a depășit cu 700% pe cel previzionat. Înainte de lansare ne-am luat măsuri pentru un exces de 250%, dar nu ne-am așteptat la asta. Vă mulțumim din inimă! – informează compania pe Facebook.

MlmNews urmărește evoluția VivaSMS și vom reveni cu informații de la lansarea oficială.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar