Vezi ce recomandă Kiyosaki pentru a avea succes în 2015!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

championCine nu ar dori o recomandare de la Robert Kiyosaki, astfel încât să aibă un an prosper, nu-i așa?  Ei bine, expertul a fost întrebat de către Las Vegas Review Journal care ar fi primul lucru pe care ar trebui să-l facă americanii pentru a avea succes în plan financiar în 2015?  Iată răspunsul său:

“Ar trebui să înceteze să se mai considere victime – ale pieței muncii, conducerii țării, fluctuațiilor economice, viitorului nesigur al asigurărilor sociale și de sănătate – și să înceteze să aștepte să îi salveze altcineva”, a răspuns Kiyosaki. “O schimbare a modului de gândire (de la victimă la campion) și o decizie de munci cu toată inteligența, tot talentul și toată puterea te vor face în măsură să preiei controlul asupra propriei vieți și asupra viitorului tău financiar.”

“Totul pornește cu educația, în special educația financiară… deci fă din 2015 anul în care ești campionul vieții tale  și preia controlul. Nu poți găsi un job? Creează-ți unul pentru tine. Vrei să ai venituri pasive? Fă-o! Găsește-ți un mentor! Fă-ți un blog! Scrie un e-book. Ia-ți licență pe rețeta proprie superpicantă! Sau înregistrează-te ca partener al unei companii de network marketing! Ești inteligent și creativ și talentat… deci folosește-te de talentele tale, învață mai mult despre bani și afaceri și investiții, fii campion și schimbă-ți viața n 2015.”

E alegerea ta, poți să fii o victimă a vieții, să dai vina pe circumstanțe sau poți să controlezi acest joc prin educație financiară, mai spune Kiyosaki.

Noi suntem de părere că recomandarea sa se aplică la fel de bine și în România. Voi ce credeți?

Sursa: Las Vegas Review – Journal

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar