Venituri de 6 cifre la doar 23 de ani

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

chingcvm_s640x427În timp ce majoritatea tinerilor continuă să lupte împotriva presiunilor economiei defavorabile și a pieței de locuri de muncă în declin, unii dintre aceștia încă iau în serios visul american împotriva curentului, scrie The Washington Times. O femeie care exemplifică hotărârea antreprenorială a generației sale este Michelle Ching, un superstar în industria MLM, în vârstă de 23 de ani, care în interval de câteva luni a trecut de la un student la un profesionist în afaceri, ajungând la câștiguri de șase cifre într-un an, în parteneriat cu compania Visalus.

În aprilie, Ching a dat un interviu cu privire la modul în care a făcut față impozitelor și criticii, pentru a reuși. Acum, Ching continuă să își extindă afacerea și spicuim câteva din ideile ei despre cum să facă succesul un mod de viață, împărtășite, din nou, în The Washington Times:

  • Atitudinea câștigătoare se bazează pe două lucruri: cât de mult doriți un lucru și de ce îl vreți. În orice moment, aveți puterea de a spune că nu acesta este modul în care povestea se va termina și când îl și credeți, atunci veți începe să trăiți într-adevăr! Cele mai grele momente sunt atunci când oamenii sunt în căutarea unei oportunități care le-ar putea schimba viața. Ori de câte ori aduc un nou partener în afacere, îl pregătesc pentru luptă și nu îi ‘îndulcesc’ calea. Fiecare persoană de succes de pe planetă, la un moment dat s-a confruntat cu adversitate și tot a reușit! Deci cât de mult valorează viitorul tău și ești dispus să sacrifici prezentul acum ca să ajungi acolo? În al doilea rând, motivul pentru care vrei acel viitor este singurul factor care te va ține pe drumul ales în fiecare zi. Săpați adânc și descoperiți-vă motivația dvs., pentru că fie vă va clădi, fie vă va ruina viitorul!
  • Succesul se realizează prin gândire, cerc de prieteni și auto-disciplină. La o astfel de vârstă fragedă mintea controlează totul! Știam că am nevoie să fac o schimbare de stil de viață serioasă, începând cu mine și modul în care gândesc, care pentru cei mai mulți studenți este trăirea clipei! Prin citirea cărților de dezvoltare personală și de leadership, mi-am dezvoltat mentalitatea de a lucra din greu acum pentru a-mi face restul vieții mult mai bună, mai degrabă decât a irosi anii de facultate cu petreceri. De asemenea, mi-am schimbat cercul de prieteni, după citirea citatului că vei deveni media celor 5 persoane cu care îți petreci cel mai mult timp. Oamenii cu care îmi petreceam timpul nu aveau o influență pozitivă asupra mea, dar după schimbarea cercului, am început imediat să văd o schimbare pozitivă în fiecare aspect al vieții mele.
  • Afacerea lui Ching se dezvoltă atât în Florida, cât și în Hawaii. Acest lucru este posibil prin intermediul tehnologiei, cum ar fi FaceTime, Skype și OoVoo. Astfel, folosesc forme diferite de comunicare pentru a împărtăși experiența mea cu oaspeții care participă la evenimentele de acasă. Echipa sa este desfășurată de-a lungul Insulele Hawaii, Statele Unite continentale, Insulele Virgine și Puerto Rico, iar pentru a păstra pe toată lumea unificată și conectată, a creat o pagină de echipă pe Facebook, unde oricine poate împărtăși din mărturiile lor despre sănătate și prosperitate și o dată pe săptămână există o tele-conferință cu întreaga organizație pentru a face trainingul de afaceri.

Este o muncă continuă, dar îmi place! – mai declară Michelle.

Sursa:   The Washington Times

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar