Vemma trece de la network marketing la marketing afiliat

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

BK-PV2_9968-1024x681

După nouă ani de succes în industria de marketing ȋn rețea, fondatorul și președintele Vemma, BK Boreyko, a făcut o schimbare îndrăzneață, comutând compania la un model de marketing afiliat.

“Am făcut întotdeauna lucrurile un pic diferit față de o companie tipică de Network Marketing. Avem o cultură foarte dinamică de lideri care doresc să facă afaceri într-un mod foarte transparent și progresiv”, explică Boreyko. Scopul modificărilor aduse planului de compensare este  acela de “a oferi potențialilor clienți și afiliaților noștri o descriere mai bună, mai modernă și mai transparentă a modului în care facem afaceri” a continuat Boreyko.

Schimbarea față de modelul tradițional de multilevel marketing nu este atât de mare, spune BK. De fapt, modificările aduse de marketingul afiliat se potrivesc mai bine companiei care a fost întotdeauna diferită, orientată către client.

“Amazon este unul dintre cele mai de succes programe de marketing afiliat din industrie… și este un model de business foarte obișnuit în lumea online, foarte ușor de înțeles. Sunt o mulțime de similarități între network marketing și marketingul afiliat”, explică BK într-un interviu pentru Home Business Radio Network.

“Plasezi o comandă online sau prin telefon și aceasta îți sosește la ușă. Amazon plătește 10% noi plătim aproximativ 50%”, mai spune BK, “și avem aceleași prețuri și pentru clienți, și pentru afiliați. Nu spunem ai reducere 30% dacă te înregistrezi. Îi considerăm pe toți clienți. ”

Vemma este acum și membru al Asociației de Performanță în Marketing (PMA), care mai include companii precum Amazon.com, Google și ebay.com. Între 24 și 26 aprilie aproximativ 10.000 de distribuitori Vemma participă la convenția anuală a companiei, organizată la Las Vegas.

Sursa: Vemma

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar