Vemma și-a reluat activitatea

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

everybodyVemma și-a reluat pentru moment activitatea în SUA și Canada. Într-un mail, fondatorul companiei BK Boreyko își cere scuze pentru întârziere și anunță că momentan comenzile sunt preluate prin telefon și fax și sunt procesate manual.

Parcă suntem în anul 1995, dar suntem plini de energie și entuziasm! Ne cerem scuze în avans că e nevoie să așteptați, toată echipa este mobilizată și răspunde la telefoane. Vânzările în primele două zile au fost incredibile, e o binecuvântare să vă putem servi din nou. – le-a scris BK Boreyko, într-un mail, afiliaților companiei.

Astfel, se pare ca va mai dura câteva săptămâni până când vor putea fi preluate comenzile online, iar site-urile afiliaților să devină funcționale.

Fondatorul cere sprijin din partea afiliaților, rugându-i să reia legătura cu clienții și echipele lor și să îi ajute să își facă comenzile, să anunțe că Vemma și-a reluat activitatea și angajamentul de a fi o companie  wellness mai bună și mai focusată. Pentru a-și recâștiga vechii clienți Vemma oferă și niște reduceri anunțate pe o perioadă limitată.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar