Vemma și-a adjudecat încă șapte premii de creație

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

vemmaCâștigătorii din 2013 ai Premiilor Davey au fost anunțați de către Academia Internațională de Arte Vizuale, iar Vemma și-a adjudecat premii în șapte categorii diferite. Victoriile recente aduc companiei de trei ani un total de 84 de premii.

Cu aproape 4.000 de înregistrări din SUA și din întreaga lume, Premiile Davey onorează cea mai bună muncă de creație de la cele mai bune agenții și companii din întreaga lume.

Davey Awards este jurizat și supravegheat de Academia Internațională de Arte Vizuale (IAVA), o organizație cu peste 600 de membri profesioniști din diferite discipline de arte vizuale.

Membrii IAVA reprezintă ‘crema’ din mass-media, publicitate și firme de marketing, printre care: Disney, Microsoft, Monster.com, MTV, Push, Publicis, Sesame Workshops, The Marketing Store, Yahoo! și multe altele.

Vemma a primit șapte premii de argint pentru următoarele:

  • Seria ‘Vemma Achieve’ (film și video – motivațional)
  • ‘This is Vemma’ (film și video – recrutare)
  • Site-ul Vemma Revolution (site – evenimente)
  • Vemma Bod-e App (aplicație pentru mobil – sănătate & wellness)
  • Ambalaj Vemma (promovare – ambalaj)
  • Ambalaj Verve Bold (promovare – ambalaj)
  • Ambalaj Vemma Bod-e (promovare – ambalaj)

Mark Patterson, Vice-Președintele Executiv de Marketing și dezvoltare de brand al Vemma a comentat: “Este o onoare să fim recunoscuți de către IAVA și suntem încântați că am obținut mai multe premii, variind de la ambalaj la proiecte online și video. Impresionarea membrilor juriului din top-ul mass-mediei, firmelor de publicitate și de marketing validează puterea branding-ului nostru și oferă recunoașterea binemeritată celor care și-au dedicat munca, talentul și creativitatea acestor proiecte”.

Pentru mai multe informații despre IAVA, puteți vizita site-ul www.iavisarts.org.

În foto: BK Boreyko, fondatorul Vemma

Sursa: Business For Home 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar