Vemma revine în Europa, cu sprijinul lui Harald Maier

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

vemmaVemma renaște din propria-i cenușă. Compania închisă temporar de autoritățile americane a luat-o de la zero, fondatorul acesteia, BK Boreyko, reconstruind totul într-un context în care mulți alții ar fi renunțat. Și iată că acum, la doi ani după ce a început să reconstruiască piața din SUA, BK Boreyko anunță revenirea pe piața din Europa.

Astfel, la 1 septembrie, Vemma Nutrition va deschide un birou european în Hartberg, Austria, operațiunile acestuia fiind conduse de fostul lider (Royal Ambassador) Harald Maier (foto articol). Primul transport conținând produsele Bode Burn și Verve se află deja pe drum.

Vemma a scris și continuă să scrie istorie în network marketing. Fondată în 2004, compania a fost închisă din august până în octombrie 2015 sub acuzația că sistemul său de compensare este o schemă piramidală și că de fapt produsele sale nu sunt căutate în realitate de clienți. Autoritățile au decis însă redeschiderea companiei și au cerut doar anumite modificări în planul de compensare al acesteia. Închiderea temporară însă i-a adus pierderi imense companiei, pornind de la destrămarea rețelei de distribuție, și toată lumea i-a dat șanse zero de revenire pe piață. Realizările lui BK Boreyko sunt astfel impresionante. Acesta dovedește continuu că nu știe ce înseamnă a renunța și pare mai hotărât ca niciodată să arate că produsele Vemma sunt dorite de consumatori.

Referitor la piața europeană, BK Boreyko amintește că vânzările Vemma pe bătrânul continent înainte de închiderea companiei au fost de peste 70 de milioane de dolari.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Tot respectul pentru Boreyko! A demonstrat ca in momentul in care ai un vis puternic, nici macar statul federal al SUA nu te poate opri…! 🙂
    Succes … Vemma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar