Vemma Europa, în lichidare. Harald Maier, fostul lider în zonă, a ales Calorchi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

maiarDacă în Canada și SUA, Vemma și-a reluat activitatea, Vemma Europa se află în lichidare. Chiar dacă Bk Boreko, unul din proprietari, a votat împotrivă, nu a putut face nimic singur împotriva voturilor partenerilor săi europeni.

Într-un email trimis clienților și distribuitorilor europeni, Bk Boreyko își cere scuze pentru că nu a reușit să reia operațiunile în Europa, dar promite că Vemma Europa va fi reconstruită. Acest lucru va necesita timp, menționează el în email, mai multe luni, multă muncă și capital.

Vrem să ne mișcăm cât se poate de repede, dar în același timp nu vrem să creăm speranțe false că lucrurile se vor produce rapid, mai spune fondatorul Vemma. Noua strategie de relansare a companiei în SUA și Canada pune un accent mai mare pe clienți, iar noile prețuri sunt reduse dramatic la produsele cele mai populare, în același timp fiind dublat discountul pentru clienții și afiliații care își doresc programul  de livrare automată lunară.

Lichidarea Vemma Europa arată că acuzațiile aduse de FTC și închiderea temporară a companiei au avut ca efect pierderea rețelei de distribuție, oamenii orientându-se spre alte oportunități. Astfel, Harald Maier, fost numărul 1 în Europa și numărul 5 în lume la Vemma, a ales un start up, și anume Calorchi. Harald Maier, câștigător al peste 200 de curse de ciclism în 20 de ani, este un campion și în network marketing, depășind în Vemma venitul de 100.000 de dolari pe lună.

Ce este Calorchi? Vă cităm direct de pe site-ul companiei: „Calorchi este prima piață de vânzări directe prin care se pot cumpăra și vinde produse și servicii cu criptovalute de top.” Mai multe lucruri vom afla pe parcurs. Deocamdată este anunțat un statut privilegiat pentru primele 5.000 de persoane înregistrate, primele produse sunt două suplimente lansate sub brandul La Tour de Vie și au fost create special pentru faimosul ciclist austriac Harald Maiar, iar bonusurile sunt plătite în monede Bitcoin.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar