Vedeta “tăioasă” a emisiunii Top Chef, în portofoliul companiei Capra Nera

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

cutitVedetă tăioasă (la propriu!) și indispensabilă pentru o astfel de emisiune! Dacă nu v-ați dat seama încă despre ce e vorba vă spunem noi. Se numește Quttin Grand Chef 20 Cm și este cuțitul oficial al emisiunii TOP CHEF. Cu alte cuvinte, a fost comandat special pentru această emisiune, fiind prezent în platourile de filmare de la varianta originală din Spania, și are niște calități deosebite.

V-am obișnuit deja cu faptul că produsele companiilor de vânzări directe au calități speciale? Atunci nu vă miră că produsul este pus la dispoziția publicului larg, din noiembrie, de o companie de vânzări directe – CAPRA NERA by DEESSE of Switzerland – și se bucură de un real succes.

Realizat din inox alimentar 18/10 forjat de cea mai buna calitate, îmbogățit cu Vanadium și Molibden, cuțitul de la CAPRA NERA este proiectat să reziste la tocire, rupere și coroziunea apei sărate.

Are un mâner ușor, rezistent, realizat din polyoxymethylene, material folosit în construcțiile navelor spațiale (Polyoxymethylene este un material special, extrem de ușor, rezistent la lovituri, uzură, temperaturi înalte, soluții chimice, dezinfectare și sterilizare).

CAPRA NERA by DEESSE of Switzerland deține drepturile exclusive pentru distribuirea cuțitelor realizate special pentru emisiunea de televiziune TOP CHEF și anul viitor va introduce pe piață și alte cuțite din aceeași serie.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar