Vase de la o companie MLM, in bucataria reginei

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Ce mănâncă Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la micul dejun? Potrivit unui fost bucătar regal, cereale Special K.

Monarhul în vârstă de 87 de ani se bucură de un mic dejun consistent cu popularele cereale, asezonate cu fructe proaspete din gradina ei sau cu nuci de macadamia, pe care le păstrează… într-o cutie Tupperware, potrivit fostului bucătar regal, Darren McGrady. Interesantă alegere, nu-i așa? Ce reclamă mai bună poate fi pentru o companie MLM decât aceea că șeful monarhiei britanice îi folosește produsele?!

Dar iată și alte obiceiuri culinare ale reginei, pentru cei interesați: același bucătar care a lucrat atât pentru regină, cât și pentru Prințesa Diana în ultimii 15 ani până în 1997 – a declarat ziarului Telegraph că Majestății Sale îi place să  servească pește alb sau pui la grătar cu legume la ora 13 fix, iar cina la ora 20, în mod normal formată din carne de vânat sau somon.

Ea insistă, de asemenea, să își bea tradiționalul ceai după-amiaza în fiecare zi, în formula completă, adică cu biscuiți, sandwich-uri și tratații dulci. Nu se vor pune usturoi sau ceapă puternice sau boia de ardei în meniul reginei, pentru că nu îi plac.

Mâncarea preferată de prințul Andrew este mango, mai spune fostul bucătar care și-a amintit și zilele petrecute gătind mese simple pentru tânărul Prinț William și pentru Prințul Harry, “doi băieți care au iubit hamburgerii și pizza”.

Aceste dezvăluiri vin după un anunț al familiei regale pentru un post de ajutor de bucătar-șef răsplătit cu 23.000 lire sterline pe an, la Palatul Buckingham, sub directa îndrumare a bucătarului-șef rezident, Mark Flanagan. Acesta nu este un loc de muncă ușor, conform lui Darren, care s-a declarat uimit că se face publicitate la asta, când în mod normal se promovează cineva din interior, pentru că trebuie să știe rețetele familiei.

Surse: Msn.co.nz

The Telegraph

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar