Vara nu se doarme la Wor(l)d Global Network

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

lVară fierbinte și pentru Wor(l)d Global Network. Compania va deschide un nou birou, în Dubai. Acesta se va alătura sediilor din Miami, Moscova, Londra, Dublin și  Singapore. Mai mult decât atât, acesta va fi urmat și de alte noi birouri, intenția companiei fiind de a susține nu numai la nivel global, ci și local activitatea partenerilor independenți.

Între timp, Wor(l)d se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru evenimentul Diamond Life Tour, un kickstarter programat să aibă loc, între 23 și 27 iulie, la Istambul. Cu acest prilej, participanții calificați vor putea să cunoască echipa de management și să afle care sunt ultimele inovații și produse ale companiei.

VIDEO – Vezi teaserul evenimentului

Tot acum se fac și pregătirile pentru următoarea Experiență Power Clouds, în cadrul căreia partenerii World pot vizita câmpurile de panouri solare din Otaru, un oraș din nordul arhipelagului japonez. O astfel de vizită este programată, în a doua parte a lunii septembrie, și în România, la câmpurile de panouri solare de la Scornicești și Nucet.

antonioȘi, dacă tot am vorbit despre noutățile de la Wor(l)d, nu putem inchide articolul fără a vorbi despre Antonio De Rosa, noul Vicepreședinte de Marketing și Comunicare. Creatorul aparatului foto socialmatic, venirea lui Antonio De Rosa reprezintă un real câștig pentru companie și o garanție a inovației, acesta fiind recunoscut la nivel internațional pentru creativitatea sa și pentru abilitățile sale în design, dar și în marketing și comunicare.

“Intrarea mea în echipa Wor(l)d este o provocare minunată”, a declarat De Rosa, citat de BlastingNews.com. “Mai ales într-un moment ca acesta, imediat după lansarea LUMINA, înseamnă pentru mine un nivel și mai mare de responsabilitate. Voi aduce în Wor(l)d reultatele experienței mele cu aparatul foto socialmatic. Scopul meu este să contribui la dezvoltarea unuia dintre jucătorii în creștere în domeniul comunicațiilor și tehnologiei.”

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar