Vânzările Tupperware au înregistrat scăderi masive în ultimul sfert din 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Vânzările Tupperware au înregistrat scăderi masive în ultimul sfert din 2017Vânzările Tupperware au înregistrat au înregistrat scăderi masive în ultimul trimestru din 2017. Potrivit companiei, citată de directsellingnews.com, a fost înregistrată o scădere globală de 2%. Vânzările nete au fost în valoare de 588,6 milioane USD, cu 2% mai puțin față de aceeași perioadă a anului trecut. În plus, pierderile companiei pentru trimestrul patru al 2017 au fost accentuate din cauza legii privind taxele adoptate de Congresul american în decembrie anul trecut.

Tupperware a pierdut 375 milioane USD în SUA

Compania americană a reclamat pierderi de 375 milioane de dolari din cauza noii legi de impozitare adoptată de Congresul american în luna decembrie. Potrivit datelor oficiale ale companiei, pierderile înregistrate în trimestrul patru al 2017, din cauza acestei noi legi, la nivelul SUA, au fost de 326 milioane dolari, comparativ cu doar 79 milioane, înregistrate în aceeași perioadă a anului trecut.

Tupperware se alătură, astfel, unui număr crescând de companii ce înregistrează pierderi masive din cauza costurilor cu aducerea lichidităților înapoi în țară și schimbărilor impuse de noua lege a impozitării.
În ultimele 2 săptămâni companii ca Goldman Sachs, GE și CitiGroup, au reclamat pierderi atribuite pachetului de taxe, în ciuda faptului că noua lege a redus rata taxei pe venit chiar și cu 40%.

Potrivit unui comunicat al companiei, Tupperware a plătit, în SUA, taxe în valoare de 77,7 milioane dolari, în 2016, iar în 2017 suma a sărit la 450,5 milioane.

Tupperware a prins colacul de salvare datorită vânzărilor în creștere din Mexic (+ 13%), China (+33%) și Brazilia (+4%).

Recent, Tupperware a vândut Beauticontrol către Youngevity International, Inc. și a anunțat închiderea fabricii sale din Franța.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar