Vânzările directe, tot mai populare în rândul tinerilor sub 25 de ani

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 2,00 out of 5)
Încarc...

tineriUn nou raport dat publicității în Marea Britanie indică o creștere a antreprenorilor tineri care aleg vânzările directe în locul jobului tradițional.

Numărul persoanelor cu vârsta sub 25 de ani implicate în industria vânzărilor directe a crescut cu 16% din 2013, potrivit cifrelor date publicității de Asociația Vânzărilor Directe din Marea Britanie. Raportul – care s-a bazat pe cifrele companiilor membre ale Asociației – arată că grupul de distribuitori corespunzător acestei vârste se ridică la 22% în industrie, adică 88.000 de persoane din cei 400.000 de distribuitori din Marea Britanie.

De asemenea, raportul a indicat o creștere cu 30% a proporției persoanelor al căror venit este generat exclusiv din vânzări directe, 104.000 de persoane menționând vânzările directe ca fiind singurul job.

Alături de raportul recent al unei alte instituții britanice, The Social Entrepreneurs Foundation, care arată că 47% din tineri ar dori să pornească o afacere proprie, cifrele DSA reflectă, se pare, o creștere în popularitate a zonei antreprenoriale în condițiile unei piețe a joburilor în care se manifestă o concurență din ce în ce mai mare.

Vânzările directe includ produse livrate sau demonstrate direct acasă la client, printre aceste numărându-se, spre exemplu, cosmeticele, vasele de bucătărie sau produse pentru cluburile de fitness.

Lynda Mills, director general al Asociației Vânzărilor Directe din Marea Britanie: “Vânzările directe devin din ce în ce mai mult un curent important, oferind o alternativă la angajarea tradițională unor categorii variate de oameni. Popularitatea industriei a crescut în ultimii câțiva ani, iar acum am ajuns în momentul în care tinerii văd atrăgătoare această opțiune de carieră.”

Sursa: Startups

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar