Vânzările directe în Italia: creștere de peste 16% în primele 9 luni ale anului

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

avediscoAsociația italiană a Companiilor de Vânzări Directe AVEDISCO a anunțat vânzări totale ale membrilor săi de 418 milioane de euro în primele 9 luni ale anului 2015. Aceasta indică o creștere de 16,17% față de aceeași perioadă a anului precedent.

Asociația apreciază că membrii săi au contribuit semnificativ la combaterea crizei economice, oferind oportunități financiare în această perioadă unui număr de 151.265 de persoane.

Cea mai mare creștere a înregistrat-o zona de haine și textile, de 30%, pe locul secund situându-se alimentele și suplimentele alimentare, cu o creștere de 20% față de anul precedent.

AVEDISCO se declară învingătoare în provocarea reprezentată de șomaj cu peste 151.000 de noi distribuitori înregistrați în toată țara, ceea ce reprezintă o creștere de 4% față de 2014.

Fondată în 1969, AVEDISCO este prima asociație din Italia dedicată companiilor de vânzări directe. La nivel internaional, AVEDISCO este asociată asociației europene SELDIA și celei mondiale, WFDSA (World Federation of Direct Selling Associations).

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar