Vânzările Amway au scăzut la 8,6 miliarde USD, în 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

graficVânzările Amway au scăzut la 8,6 miliarde USD, în 2017, potrivit raportului companiei. Cea mai mare companie de vânzări directe din lume a înregistrat creșteri ale vânzărilor în câteva piețe cheie, inclusiv Coreea de Sud, Tailanda, Rusia și India. Vânzările totale din a doua jumătate a anului 2017 au crescut cu 3 procente, comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior, conduse de China și SUA.

„Am trecut de o perioadă dificilă pentru afacerea noastră din China care, combinată cu ratele de schimb valutar extrem de nefavorabile, au avut un impact asupra vânzărilor noastre pentru câțiva ani”, a declarat Doug DeVos. El a adăugat că traiectoria descendentă s-a încheiat, iar acum afacerea din China își revine și se previzionează creșteri ale vânzărilor în 2018.

Amway mizează în China pe investiții în tehnologie ca unul dintre motoarele creșterii vânzărilor în viitorul apropiat.

În China, aproximativ 70% dintre achizițiile de produse se fac prin intermediul platformelor digitale și sociale, iar două treimi dintre acestea sunt făcute folosind telefonul mobil. Amway a lansat, de asemenea, o varietate de platforme online, aplicații și instrumente digitale pentru vânzători și cumpărători în Filipine, Coreea de Sud și SUA.

Recent, Amway a lansat, în premieră, un produs auto.

Sursa foto: chinaretailnews.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar