Vânzări record pentru LR Health & Beauty: 258 milioane euro

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

LR_Product_Range_highresLR Health & Beauty a înregistrat în 2016 vânzări record de aproape 258 milioane euro, cu 15% față de cifra de bază anuală.

Factorii cheie care au stat la baza creșterii cifrei de afaceri a companiei germane de vânzări directe au fost piețele internaționale, precum Turcia, Italia, Polonia, Belgia, Olanda și Spania, în care s-a înregistrat un spor de două cifre. Dar și în Germania, LR a crescut cu 20% în atragerea de noi parteneri comerciali, construind astfel bazele unui succes durabil.

„Este o dezvoltare excelentă, care confirmă încrederea în modelul nostru de afaceri”, a subliniat Dr. Thomas Stoffmehl, PDG al LR Health & Beauty.

În prim-plan pentru 2017: Susținerea partenerilor de vânzări

Sprijinirea dirijată a partenerilor comerciali, dezvoltarea carierelor și, ca rezultat, o expansiune susținută a structurilor de vânzări sunt în centrul atenției pentru 2017. „Ca veritabilă companie de vânzări directe, schimburile intensive și dialogul cu partenerii noștri comerciali sunt esențiale pentru noi. Este singura cale pentru a fi siguri că partenerii noștri de vânzări sunt sprijiniți într-o manieră axată pe necesitate, pentru a-i câștiga pentru business-ul nostru și a-i păstra pe termen lung”, a declarat Dr. Stoffmehl.

Investiții în extinderea capacităților de producție

Extinderea capacităților de producție din Ahlen ale companiei sunt parte a unei strategii de creștere durabile. O fabrică pentru gelurile Aloe Vera Drinking va fi terminată aici până la sfârșitul lui 2017. Cu 39% din cifra de afaceri, segmentul produselor Aloe Vera este unul dintre cele mai importante pentru LR.

Compania procesează anual 12.000 de tone de frunze de aloe vera, aflându-se printre cei mai mari fabricanți de produse de acest gen.

 „În epoca digitalizării, este important să-ți modernizezi modelul de business, să îți lărgești continuu portofoliul de produse de calitate, inovatoare și să construiești o organizație parteneră motivată, pentru a rămâne bine poziționat pentru un viitor promițător. Cu o echipă puternică de 1.200 de angajați în întreaga lume, suntem pregătiți să înfruntăm aceste provocări”, consideră Dr. Thomas Stoffmehl.

LR Health & Beauty își vinde produsele de sănătate și frumusețe în 28 de țări. Cu cei 1200 de angajați și mii de parteneri de vânzări înregistrați, compania germană fondată în 1985 este una dintre cele mai mari firme de vânzări directe din Europa.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar