Vânzarea insistentă pe Facebook, subiectul unei parodii muzicale

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

MlmNews.ro-ParodiemuzicalaMLMTentativele mlm-iștilor mai puțin profesioniști de a vinde produse prietenilor din rețelele de socializare au fost recent parodiate într-un videoclip 🙂

Primesc atât de multe mesaje de vânzare și în mod repetat, unii oameni chiar nu știu când să se oprească… de aici ne-a venit ideea, le-a spus Fortin, una dintre protagonistele parodiei, jurnaliștilor de la TODAY.

Piesa originală folosită pentru parodie este “Something Just Like This” a celor de la Coldplay și Chainsmokers, iar Michelle Fortin joacă rolul unei persoane insistente care o presează pe prietena ei Leeann Dearing să cumpere tot felul de produse, de la luciu de buze la uleiuri esențiale.

Corul menționează de-a lungul piesei o serie de produse și companii de vânzări directe. Nu avem nimic cu MLM-ul, acesta are părțile lui bune și chiar și noi cumpărăm de la aceste companii, parodia face referire la pitch-urile enervante de vânzare, explică și Dearing.

Suntem actrițe de comedie, așa încât scopul nostru este să facem oamenii să râdă… credem că umorul unește, creează punți, și ne place să râdem împreună de noi însene, mai explică Dearing. Vânzările directe nu  sunt ceva rău, clipul nostru vorbește despre persoanele care pretind că îți sunt prietene ca să îți vândă ceva.”

Noi suntem convinși că videoclipul vorbește de la sine, așa că vă invităm să îl urmăriți mai jos:

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar