Vânzarea directă: Rețeaua socială originală – tema Congresului WFDSA 2014

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

logoWFDSACongresul mondial de anul acesta al WFDSA va avea loc în Rio de Janeiro (Brazilia), între 10 și 12 noiembrie, iar tema va fi “Vânzarea directă: Rețeaua socială originală”.

Potrivit  lui Alessandro Carlucci, Președinte și CEO al Natura Cosméticos și membru în Consiliul de Administrație al WFDSA, acesta este anul reinventării, în special pentru companiile care-și doresc să exceleze într-o lume în care tehnologia evoluează cu viteze amețitoare.

De fapt, tehnologia va folosi la creșterea unei industrii deja construite pe relații, iar cei 500 de invitați la conferință vor dezbate despre afacerile în era digitală, creșterea mass-mediei sociale, potențialul segmentului mobil, marketing pentru viitoarea generație, împuternicirea femeilor prin vânzări directe și promisiunea unor “noi frontiere”.

“Industria noastră este deja construită pentru a deservi individual clienții, spre deosebire de brand-urile din retail”, mai subliniază Carlucci.

Brazilia reprezintă o piață majoră pentru toate companiile de Network Marketing care se extind în America Latină și are vechime și stabilitate de peste 50 de ani în această industrie.

Sursa: DSN

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar