Vali din Sibiu a castigat o masina de la Avon. Afla mai multe despre unul din liderii de top din Romania ai companiei

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Încarc...

Programul de recompense auto, prezentat într-un articol recent de Direct Selling News, nu le este străin nici mlm-iștilor din România. Cu un astfel de bonus a fost recompensată și Vali Miloșteanu, unul din liderii de top din România ai companiei Avon: “Pe 25 martie am avut ocazia să o întâlnesc pe Andreea Marin, ambasadoarea campaniilor sociale în Avon România. Eram invitată la gala de premiere a celor mai buni Lideri Avon, unde fusesem premiată pentru rezultatele mele din 2012. Eram încântată să o descopăr în carne şi oase pe vedeta pe care am admirat-o atât de mult la televizor. Însă asta nu a fost cea mai mare surpriză a serii…”

Vali Miloşteanu este psiholog într-o şcoală din Sibiu şi acum 11 ani s-a înscris în echipa de Reprezentanţi Avon, pentru că îi plăcea la nebunie parfumul Rare Gold. A avut noroc să dea peste oameni i-au oferit încredere în propriile puteri şi care au convins-o că viaţa îi rezervă mai mult.

“Cu 7 ani în urmă, liderul meu mi-a propus să devin coordonatoare. La interviu mi s-a spus că trebuie să înscriu 10 Reprezentanţi noi. Nu credeam că aş fi în stare să înscriu nici măcar un Reprezentant, iar 10 în nici un caz. Dar am încercat. Şi am reuşit. Sunt un om responsabil şi corect. Şi mai ales gândesc întotdeauna pozitiv.”

După ce-a trecut de primul hop, Vali a fost de neoprit. Astăzi conduce o echipă de 760 de Reprezentanţi şi este pe cea mai înaltă poziţie din Leadershipul Avon – Senior Manager. Este pe poziţia a 12 a în Avon România şi e motivată din plin pe plan financiar, dar mai ales emoţional.

“În Avon, recunoaşterea meritelor e la cote înalte. Cei mai buni Lideri se califică în Clubul Supernova şi răsfăţul e de-a dreptul regal. Pentru mine, Clubul Supernova e o competiţie, în care reuşeşti doar dacă ai o structură solidă, realizată în câţiva ani cu multă dedicaţie şi pasiune. Ediţia de anul acesta a fost de neuitat, pentru că Andreea Marin a făcut extragerea pentru un Opel Astra şi eu am fost câştigătoarea!”

Vali mărturiseşte cu mândrie că maşina roşie a devenit cartea ei de vizită în Sibiu. Oamenii o opresc pe stradă şi îi spun că i-ar interesa să comande produse Avon. Chiar şi când se ocupă de treburile ei personale, când îşi duce cei doi copii la şcoală şi la grădiniţă, oamenii întorc capul după maşină.

Anul 2013 este cu siguranţă anul lui Vali. Tot pentru performanţa ei în clubul SuperNova, se pregăteşte să plece în iulie în Amsterdam. Filozofia lui Vali? “În viaţă acţionez după ceea ce numesc eu “Legea compensaţiei”, conform căreia dacă faci bine celor din jur, primeşti bine. De aceea caut să fac doar bine celor din jur pentru că viaţa mi-a demonstrat din plin acest lucru.”

 

[slideshow post_id=”3500″]

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar