Váczy Károly la Bucuresti!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

IMG_9322Dupa 6 ani, Váczy Károly, Team Elite Nu Skin, membru al Cercului de 5 milioane de dolari, a revenit in Romana, pentru un Business Briefing Tour.

Daca miercuri a fost la Arad, iar joi la Cluj-Napoca, vineri, 20 martie 2015 a fost la Bucuresti.

Ce l-a readus pe Váczy Károly la Bucuresti?

Am revenit, pentru ca lucrurile incep intr-adevar sa se intample, a spus liderul, care a adaugat ca 4 persoane din reteaua sa sunt membre ale cercului de 1 milion de dolari. Urmatoarele doua persoane care vor intra in cercul de un milion de dolari vor fi din Romania, de asta sunt aici. Si voi reveni si in luna iunie – a spus acesta.

Lider al acestei oportunitati in Europa de Est, este unul dintre fondatorii sistemului de eficienta „OTG|System7”. El este cel care a creat un real interes pentru revista „Success” din Statele Unite, redactorii revistei deplasandu-se special la Budapesta pentru a-l intervieva. A aparut in editia din octombrie 2007.

Oare de ce a fost interesata o revista ce se vinde in 600.000 de exemplare tocmai de el? Pentru viteza cu care a obtinut rezultate, comparativ cu ceea ce au reusit alti lideri in aceeasi perioada de timp! A obtinut 10% din piata existenta in Europa si 40% din numarul Scannerelor Biofotonice plasate pe piata europeana. A crescut in structura sa nenumarati lideri. Impreuna cu grupa sa, are cea mai mare pondere din rulajele Ungariei, Slovaciei, Cehiei si Romaniei. Este primul milionar in dolari din Europa de Est in afacerea Nu Skin!

Este tata a patru copii, iar telul sau in aceasta afacere a fost acela de a-si petrece cat mai mult timp cu copiii sai. Si a reusit! Are un venit pasiv suficient de mare incat sa stea toata viata cu copiii lui! Este un om care si-a cucerit ceea ce isi doresc multe din persoanele care pornesc in domeniul de network marketing: libertatea.

In plus, Vaczy Karoly considera ca este de datoria sa sa spuna si altora ca exista posibilitatea de a trai asa cum iti doresti: Am inteles ce inseamna aceasta oportunitate si primii ani am muncit ca nebunul. Vreau sa ofer viata, e singurul lucru care ma motiveaza.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar