Va place Conan O’Brien? Discursul sau inspirational ar putea fi cel mai bun din toate timpurile

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Prezentatorul de televiziune Conan O’Brien a ținut la evenimentul de absolvire organizat anul trecut de Colegiul Dartmouth un discurs considerat de unii critici drept cel mai bun discurs inspirațional din toate timpurile.

“Nicio slujbă sau nivel de carieră nu mă definește și nu ar trebui să vă definească nici pe voi. În 2000 le-am spus absolvenților să nu le fie teamă de eșec și cred încă acest lucru.  Dar astăzi vă spun că indiferent dacă vă temeți sau nu, dezamăgirea va veni. Frumusețea constă în aceea că prin dezamăgire câștigați claritate și o data cu claritatea vine și convingerea și originalitatea.”

V-ați gândit vreodată că tocmai eșecul este cel care ne face unici? Modul în care ne ridicăm și acționăm sau ne reinventăm după un eșec ne face unici, a explicat Conan O’Brien, iar eșecul poate fi catalizatorul drumului nostru în continuare.

Discursul lui Conan O’Brien este nu numai inspirațional, ci și plin de umor, audiența compusă din absolvenți, părinți și profesori amuzându-se copios.

Finalul discursului reiterează finalul evoluției sale în cadrul The Tonight Show: “Nimeni nu primește în viață exact ceea ce crede că va primi. Dar dacă muncești mult și ești bun, se vor întâmpla lucruri uimitoare.”

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar