Îți place cafeaua? Vezi o serie de oportunități MLM cu cafea

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 3,75 out of 5)
Încarc...

Coffee-HD-Wallpaper_9

Plantele de cafea sunt cultivate în peste 70 de țări, în principal în America Latină ecuatorială, Asia de Sud-Est și Africa. Odată coapte, fructele sunt culese, procesate și uscate pentru a elibera boabele din interior. Acestea sunt apoi prăjite în grade diferite, în funcție de aroma dorită, înainte de a fi măcinate și preparate pentru a obține băutura energizantă.

Conform industriei cafelei, cafeaua este a doua cea mai consumată băutură după apă. 200 de miliarde de cești sunt consumate zilnic în întreaga lume.

E firesc deci ca în oferta companiilor MLM să se găsească și cafeaua, ba chiar unele companii de vânzări directe oferind exclusiv cafea. Iată câteva dintre acestea:

În portofoliul bogat al companiei Amway se găsește, desigur, și cafeaua, în trei variante, instant, espresso și pentru filtru.

Arbaka Family, noua branșă a companiei Capra Nera, a devenit operațională în România anul acesta. Cafeaua de la Arbaka Family este arabică cu Ganoderma, sub formă de capsule, italiană și chiar cu gust de lichior Amaretto, iar linia de produse mai cuprinde ulei de măsline, suc de aloe vera, ceai și alte băuturi cu Ganoderma.

Gano Excel oferă cafea instant cu alune și Ganoderma Lucidum, alături de suplimente nutritive și produse de îngrijire personală. Înființată în 1995 în Malaezia, Gano Excel deține cea mai mare plantație organică de Ganoderma Lucidum din lume, o fabrică renumită pentru standardele înalte și o rețea eficientă de vânzări directe în peste 68 de țări. Este prezentă în România începând din anul 2007.

Javita este o companie americană de vânzări directe mai tânără, fondată în 2011. Cafeaua Javita conține Yerba Mate și Garcinia Cambogia,  care stimulează metabolismul.

Life Care este o companie românească, înființată în 2005 în Timișoara, ce distribuie cafea BIO arabică, cu ganoderma sau ginseng, pe lângă celelalte produse BIO de sănătate, frumusețe și uz casnic ale sale. Produsele Life Care se livrează și către partenerii din Ungaria, Italia și Spania începând din 2009.

Organo Gold este o companie înființată în urmă cu 5 ani în Canada. Produsele sale – cafea Gourmet cu Ganoderma, dar şi o serie de produse de îngrijire personală.

Sisel International oferă cafea făcută cu boabele de cafea Panama Boquete Gesha și cu patru ingrediente sănătoase: chaga, ganoderma organică, bacopa și goto kola. Fondată în 2006, compania este prezentă în România de 3 ani și a introdus cafeaua în oferta sa din noiembrie anul trecut.

Compania Vemma a introdus cafeaua MoJoe în oferta sa chiar luna aceasta. Noul produs conține un amestec de cafea Premium Arabica și cafea Robusta, nucă de cocos și, desigur, formula patentată Vemma  (vitamine, minerale, mangostan, aloe vera, ceai verde).

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar