Vă interesează marketingul? Iată cateva motive să dați atenție network marketingului

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Network marketingul definește un model de business bazat pe dezvoltarea unei echipe de vânzări în sistem de rețea. Comparativ cu alte modele de afaceri are mai multe avantaje, printre care:

1. Stilul de viață

Network marketingul vă oferă posibilitatea de a avea stilul de viață visat. Depinde de dvs. Alegeți-vă orele și chiar zilele în care doriți să munciți și începeți ca part-time. Puteți alege cu cine să lucrați și canalele de comunicare pe care să le folosiți. Este afacerea dvs., puteți alege. Libertatea și flexibilitatea sunt cuvintele-cheie pentru o carieră în network marketing, puteți rupe constrângerile unui job clasic și puteți avea stilul de viață dorit.

2. Investiții reduse

Puteți începe o afacere de network marketing cu foarte puțini bani, 500 de euro sau mai puțin în multe cazuri, dar chiar și cu o investiție atât de mică potențialul veniturilor uriașe pe bază exponențială este foarte bun comparativ cu cel oferit de alte modele de afaceri. În plus, nu aveți nevoie de stocuri, marketing și alte lucruri esențiale pentru o afacere clasică.

3. Piață mondială

Internetul oferă șansa creării unei afaceri internaționale de network marketing și multe companii de network marketing încurajează înregistrarea persoanelor din alte țări.

4. Venituri pasive

Dezvoltarea unei afaceri de network marketing vă dă posibilitatea asigurării unor venituri pasive din ce în ce mai mari din rețeaua dvs., cu o implicare minimă din partea dvs.

Network marketigul oferă un potențial uriaș și o soluție atractivă pentru cei care caută o alternativă la joburile obișnuite în marketing pentru un proaspăt absolvent. Informați-vă foarte bine totuși, deoarece, ca orice job, nu se potrivește pentru toată lumea. Dar dacă vă atrag programul flexibil, o oportunitate internațională și opțiunea de a fi propriul șef, atunci cu siguranță este soluția ideală.

Sursa: Noobpreneur

Foto: wandahamilton50.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariile sunt inchise.

Comentarii (0)

  1. Alex

    Marea greseala pe care o fac majoritatea este ca pun accent pe propriul buzunar . in mlm fatza de un bussines clasic lucrurile nu functioneaza asa. In MLM ca sa castigi bani si sa ai o afacere pe termen lung trebuie sa pui accent pe buzunarele persoanelor din echipa ta. !!!!! putem discuta foarte mult pe tema asta

NEWSLETTER
* = câmp necesar