Va da Sandra Bullock o petrecere Tupperware?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

sandra bullockBullock este ‘în cărți’ pentru rolul deschizătoarei de drumuri Brownie Wise, director executiv de vânzări al companiei Tupperware în anii ’50.

Scenariul îi aparține lui Tate Taylor (regizorul “The Help”)  și se bazează pe cartea “Tupperware – Desigilat” scrisă de Bob Kealing. Taylor s-a întâlnit și a discutat proiectul cu Sandra Bullock, iar actrița și-a exprimat dorința de a juca rolul principal, însă aceasta nu a fost desemnată în mod oficial, informează The Hollywood Reporter.

Afacerea Tupperware a fost inițial dezvoltată de către Earl Silas Tupper, dar s-a extins masiv în anii 1950, atunci când Wise a venit cu ideea de a da petreceri Tupperware. Curând, acest gen de întâlniri străbăteau națiunea și Brownie Wise a devenit la fel de populară ca produsul pe care îl vindea, în 1954 ea devenind prima femeie care apărea pe coperta revistei financiare săptămânale Business Week. Cu toate acestea, Wise și Tupper s-au certat, iar acesta în cele din urmă a dat-o afară din companie în 1958 și a încercat din răsputeri să o șteargă din registre.

Producătorii filmului neintitulat încă sunt David Hoberman și Todd Lieberman de la Mandeville Films/TV (celebri pentru producții care variază de la “The Fighter” la “The Muppets”) și Tom Shelly (faimos pentru mai multe sezoane din “Survivor”).

Interesul manifestat de Sandra Bullock pentru Tupperware, este prima mutare pe care a făcut-o de când a atins vârful carierei cu nominalizarea la Oscar pentru interpretarea sa din “Gravity”.

Sursa:  The Hollywood Reporter

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar