Universitatea Johannesburg și DSA Africa de Sud, parteneriat pentru pregătirea practică a studenților

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Universitatea Johannesburg și DSA Africa de Sud au semnat un parteneriat pentru viitorUniversitatea Johannesburg și DSA Africa de Sud colaborează în scopul unei mai bune pregătiri a studenților, informează yiba.co.za.

Parteneriatul DSA-UJ a primit recunoaștere globală din partea Federației Mondiale a Asociațiilor de Direct Selling (WFDSA) și este văzut ca un trend setter pentru activitățile globale. Inițiat în urmă cu 15 ani, programul oferă studenților avantajul experienței practice și se intenționează extinderea acestuia.

„Programul se bazează pe nevoile industriei și îi învață pe studenți abilitățile practice de vânzări și managementul vânzărilor. De asemenea, programul le oferă asistență studenților în dobândirea abilităților antreprenoriale și a unui câștig din vânzările de produse”, a declarat profesoara Mercy Mpinganjira, Director Școala de Inteligență a Consumatorului și Sisteme Informatice.

Ea și-a exprimat dorința de a avea mai multe companii membre ale DSA ca participanți în cadrul programului pe viitor.

„Programul este o parte foarte importantă a cursului nostru, dar pe lângă abilitățile pe care le deprind, programul îi inspiră să realizeze. Le arată că pot face aceste lucru lucruri singuri; că au abilitatea să își asume propriile lor vieți. Spiritul antreprenorial pe care îl clădește este inestimabil.”

Potrivit dr. Marius Wait, Directorul Departamentului de Marketing din cadrul Școlii pentru Inteligența
Consumatorului și Sisteme Informatice de la Universitatea Johannesburg, programul și-a dezvoltat o viață proprie, independentă.

„Le oferă studenților abilități practice. Cursurile pentru obținerea diplomelor durează 3 ani, iar dintre aceștia 2 includ experiență practică. Natura acestor cursuri este vocațională, deci experiența pratică este o componentă foarte importantă a calificării.”

Recent, cei mai buni studenți din cadrul programului au fost premiați în cadrul unui eveniment organizat de Universitate. Toți sunt de părere că abilitățile pe care le-au obținut în urma programului sunt inestimabile. Motsannape Matsepe, care s-a clasat pe locul trei în cadrul Top Achiever pentru Tupperware SA, spune că experiența dobândită în cadrul acestui program a pregătit-o pentru viitor și pentru direcția carierei sale. Joel Ngalula, locul trei Top Achiever pentru Avon Justine, consideră că gestionarea stresului și comunicarea sunt două dintre cele mai importante lecții pe care le ia cu el în urma programului.

Colegiul de Afaceri și Economie al Universității Johannesburg va lupta cu problemele legate de sărăcie, discriminare și acces economic inechitabil prin intermediul educației și cercetării în managementului în sectorul public și privat.

Rezultatele prezentate la evenimentul anual din Direct Selling a indicat că industria de profil a crescut cu 18% în Africa de Sud în 2016. Potrivit președintelui DSA, Cornélle van Graan, „aceasta este o dovadă a faptului că organizațiile membre oferă produse de calitate prin intermediul unui canal de distribuție profesionist alcătuit din antreprenori abili, provocând schimbarea cu adevărat în Africa.”

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. O actiune foarte frumoasa, ma bucur sa vad ca se face ceva si pentru cei defavorizati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar