Un trainer international Herbalife, la București: Beauty Expert-ul Jacquie Carter

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Jacquie Carter_SKIN event BucharestJacquie Carter este Trainer International pentru Produse de Nutriţie Externă în cadrul Herbalife Ltd. Aceasta a participat, weekend-ul trecut, la kick off-ul organizat în România pentru partenerii independenți ai companiei, alături de Samantha Clayton, Director în Fitness și Educație în cadrul Herbalife Ltd. Cele două invitate speciale au participat la lansarea în România a noii game de îngrijire a tenului Skin Herbalife.

Jacquie Carter lucrează de peste 15 ani în cadrul Herbalife, unde şi-a început cariera sub îndrumarea lui Mark Hughes. Iniţial a lucrat la departamentul de Marketing al produselor de Nutriţie Externă, unde principalele sale atribuţii erau dezvoltarea de noi produse şi marketingul produselor. Aici a iniţiat cercetări pentru idei de noi produse, formulate împreună cu echipa de Cercetare şi Dezvoltare a Produselor, şi a lansat produse la nivel internaţional.

Până la ora actuală, Jacquie a fost implicată în importante lansări de produse la nivel internaţional, dintre care menţionăm: Herbalife SKIN, Radiant C, Herbal Aloe, NouriFusion şi Skin Activator.

Experienţa lui Jacquie în domeniul îngrijirii personale este recunoscută în lumea întreagă, întrucât a lansat şi a fost trainer Herbalife pentru produsele adresate pielii, părului şi corpului în peste 70 de ţări. În calitate de Trainer Internaţional Jacquie colaborează în permanenţă cu experţii Herbalife din cadrul departamentelor Cercetare şi Dezvoltare, Comitetul pentru Produse de Nutriţie Externă pentru a se asigura că Herbalife livrează pe piaţă cele mai bune produse, iar distribuitorii din întreaga lume primesc cele mai recente informaţii despre produse şi training-uri de specialitate.

Jacquie deţine o diplomă în domeniul Comunicării. A studiat tehnologii ale ingredientelor şi formule de produse pentru îngrijire personală în cadrul UCLA şi are o diplomă în domeniul Beauty Therapy.

 

Samantha Clayton_Herbalife SKINNăscută la Liverpool, în Anglia, Samantha Clayton a concurat timp de șase ani pentru clubul de atletism Birchfield Harriers. Anul primei sale mari reușite a fost 2000, când a reprezentat Anglia la Olimpiada de la Sydney, atât în cursa de 200 metri, cât și la ștafeta de 4×100 metri. Înainte de Olimpiadă, Clayton a mai câștigat două medalii în probele de calificare – o medalie de argint pentru cursa de 200 metri și una de bronz pentru 100 metri – dar și o medalie de argint la ștafeta de 4x100m, în cadrul Campionatului European de Juniori. Palmaresul ei personal include un timp de 11.40 în cursa de 100 metri și de 23.02 în cea de 200 metri.

După ce a născut tripleți (și a luat în greutate aproximativ 33 kg), Samantha Clayton s-a concentrat pe ideea de fitness și a devenit antrenor personal în cadrul American Fitness and Aerobics Association (AFAA) și International Sport Science Association (ISSA).

Expert în fitness și fost sprinter de performanță

Samantha este expert în fitness și fost sprinter de performanță. E căsătorită și are patru copii, deci înțelege cât de Samantha_Claytongreu este să-ți faci din fitness o prioritate, dar țelul ei este să trezească în toată lumea dorința de a face mișcare.

Samantha a participat la curse de atletism ca reprezentantă a țării sale, specializându-se în cursa de sprint de 200 metri și în cea de ștafetă de 100 metri. De curând, și-a deschis propria sală de gimnastică, unde îi ajută pe cei care vin să-și formeze nu doar masa musculară, ci și încrederea în sine, făcând mișcare.

Pe lângă faptul că este trainer certificat de AFAA și ISSA*, Clayton are o pasiune pentru știință pe care și-a folosit-o din plin ca să-și obțină diploma de chimie aplicată. Ca urmare, înțelege foarte bine cum funcționează organismul uman și cum e posibil ca micile schimbări să conteze la scară mare. Urmăriți postările Samanthei pe blogul ei, pe DiscoverGoodFitness.com, pentru informații și sfaturi despre cum puteți să aveți un stil de viață mai bun, pentru a fi mereu într-o formă excelentă, fizică și psihică.

Cu personalitatea ei efervescentă, Samantha face din fitness un obiectiv pe care îl poate atinge oricine, indiferent dacă deja mergeți cu regularitate la sală sau dacă vă mulțumiți să va instalați comod pe canapea.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Produsele Herbalife SKIN contin o formula unica cu vitamina B3, vitaminele C si E cu proprietati reparatoare si antioxidante.

    O gama dezvoltata fara parabeni adaugati si sulfati. Rezultatele produselor sunt demonstrate prin teste clinice. Primele rezultate sunt vizibile dupa 7 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar