Un savant de la Amway are un job de invidiat. Află ce sarcini de serviciu are acesta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

13722587-cropSavantul despre care vă vorbim a fost prezentat de revista Popular Science în articolul “Cele mai rele locuri de muncă din domeniul științei și 3 job-uri grozave”, în numărul din noiembrie.

Ziua de lucru a lui Mark Gammage este comparată acolo cu cea a unui dezvoltator de arome de înghețată și cu a inginerului de performanță de la Corvette.

El este managerul unei echipe ce testează de produsele la extrem în Laboratorul de Fiabilitate al Amway. În ceea ce a fost poreclită “Camera sfârșitului”, directiva echipei este de a inventa modalități de a tortura și a distruge tot ceea ce compania face. Asta înseamnă că acești oameni de știință sunt plătiți să trântească, zdrobească, să ardă și arunce produsele iar și iar.

“Este un pic ca la Mythbusters”, a declarat Gammage, referindu-se la popularul show de televiziune care utilizează metode științifice pentru a testa validitatea zvonurilor, a miturilor, a scenelor de film, clipurilor video de pe Internet etc.

Echipa sa este formată din patru ingineri versatili, care sunt buni la electronică, mecanică, calculatoare și inginerie software. Ei nu creează doar testele, ci și echipamentele folosite în experimente.

Laboratorul este parte a procesului de asigurare a calității produselor la standardele Amway.

Distracția cu știința a lui Gammage este considerată o raritate, deoarece există o mulțime de locuri de muncă urâte pe lista Popular Science, cum ar fi: creșterea de ploșnițe pentru experimente științifice, colectarea de probe din carcase de elani infestați cu viermi sau căutarea de bălegar de maimuță în șerpării.

Sursa:  Mlive.com 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar