Un President Millionaire la București: Lamia Bettaieb

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lamia power cloudsAșa cum anunțam într-un material anterior, cele două centrale fotovoltaice construite de Wor(l)d Global Network la Nucet au fost inaugurate în data de 13 septembrie, în cadrul unui eveniment intitulat Touch de Sun, în prezența reprezentanților companiei,  dar și a distribuitorului nr. 1 Wor(l)d, Lamia Bettaieb. Vezi, mai jos, imagini de la eveniment.

Vezi și articolul publicat de Incomod Media pe această temă.

Seminarul desfășurat a doua zi la București a adunat laolaltă câteva sute de oameni interesați de Hi-Tech și energie regenerabilă, doritori să afle mai multe informații despre oportunitatea oferită de Wor(l)d Global Network.  Menționăm aici calificarea la nivelul de Diamant reușită de Daniel Turcu, acesta urmând să reprezinte România la întâlnirea liderilor din companie, care va avea loc în decembrie în Dubai, alături de Nicolae Ciobanu, nivel de Diamant Alb.

Invitata specială a seminarului a fost Lamia Bettaieb. Originară din Tunisia și stabilită de mai mulți ani în Dubai, Emiratele Arabe, Lamia Bettaieb a atins în mai puțin de trei ani cel mai înalt nivel în planul de carieră Wor(l)d – President Millionaire -, fiind numărul 1 în cadrul companiei, nivel care tradus în bani înseamnă peste 200.000 de dolari pe lună.

Vezi, mai jos, un scurt interviu cu Lamia Bettaieb:

“Cum primele centrale fotovoltaice au fost construite de companie în România, mi s-a părut firesc ca românii să fie printre primii care beneficiază de această oportunitate și mi-am dorit să aduc această oportunitate aici.” – a spus Lamia Bettaieb la seminarul de la București, povestind apoi cu umor că a contactat prima persoană din România pe Facebook și că s-a înțeles cu aceasta în ciuda faptului că Lamia vorbea în arabă, iar partenerul său de discuție – în română.

Vezi, mai jos, imagini  și cu primii lideri Wor(l)d Global Network din România, Nicolae Ciobanu (nivel de Diamant Alb) și Daniel Turcu (nivel de Diamant).

FOTO: Echipa Wor(l)d Global Network România

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar