Un nou MLM se pregateste sa intre in Romania

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Încarc...

LPGNCompania LifePharm Global Network se află în perioadă de premarketing în ţara noastră, deocamdată la nivel de teleconferinţe şi prezentarea suplimentelor sale de nutriţie, în special Laminina, pe reţele sociale.

LifePharm, o companie din Southern California, SUA, este prezentă pe piaţă în şase ţări cu suplimentele sale naturale de top ca firmă de dezvoltare, marketing şi distribuţie în sectorul retail încă din 2001.

Trecerea resurselor financiare de la publicitatea făcută cu ajutorul unor celebrităţi sau companii de media la „cei care merită cel mai mult să primească aceste câştiguri financiare: TU.” a fost realizată odată cu naşterea LifePharm Global Network (LPGN), o companie „soră” a LifePharm, Inc.

LPGN se mândreşte cu un plan de compensare cu totul nou, „care a fost creat în totalitate de ‘voi’, distribuitorii şi asociaţii, având ca obiectiv principal să vă determine să simţiţi că această companie este şi va rămâne a voastră”.LPGN_produkty

Produsul vedetă cu care vine LPGN în România se numeşte Laminina, supranumit Minunea vieţii (super-aliment natural, sinergic, conţine vitaminele şi mineralele cele mai importante)şi este destinat să regleze adaptarea organismului. Laminina are proprietăţi antioxidante, are un efect benefic asupra stării psihice a persoanelor vârstnice (ameliorarea sindromului neurastenic, cu reducerea stărilor de depresie și anxietate), scăderea consumului de tranchilizante, antidepresive sedative psiho-motorii etc.

LifePharm Global Network are în portofoliu patru produse: Laminina, Laminina Omega+++ (gama de Omega 3, 6, 9, CoQ10), Digestive+++ (intestine curate, anti-indigestie, îmbunătăţeşte absorbţia nutrienţilor) şi Immune+++ (întărirea sistemului imunitar).

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar