Un nou MLM 100% românesc își deschide porțile: Freeways

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Logo_Freeways_jpgO nouă companie de vânzări directe își deschide porțile în România. Este vorba despre un business 100% românesc, care intenționează să iasă în scurt timp și pe alte piețe din Europa, cum ar fi Bulgaria și Italia.

Compania Freeways Global are sediul în București și a organizat un prim eveniment, de prelansare, sâmbătă, 6 august, la Hotel Caro. Participanții au putut urmări prima prezentare de produse, susținută de dr. Camelia Roșu, dar și o primă prezentare a oportunității de parteneriat Freeways, susținută de fondatorii companiei.

Freeways pregătește un portofoliu larg de produse, cu prețuri cuprinse între 80 și 8.000 de lei. Primele game (disponibile din momentul prelansării) sunt seria de suplimente nutritive Royal Nutrition și primele produse wellness technology – sistemul Freeways de purificare a apei, respectiv sistemul de dormit cu turmalină și tehnologie magnetică.

Intenția noastră este să construim portofoliul de produse pornind de la ceea ce se cere pe piață. Unul dintre cuvintele-cheie pentru noi este flexibilitate. Ne vom strădui, astfel, să oferim produse dorite pe piață, atât la un nivel de top în ceea ce privește tehnologia și prețurile, dar și produse la prețuri accesibile tuturor.  Flexibilitatea se regăsește și în planul de compensare publicat deja pe site-ul nostru freewaysintl.com, fiind un plan care poate fi dezvoltat și de partenerii care preferă sistemul unilevel, dar în aceeași măsură de cei care preferă un plan de compensare clasic sau un plan binar – se arată într-un comunicat al companiei.

De asemenea, avem și o ofertă limitată pentru investitori care, după finalizarea vânzării unui număr de 1.000 de share-uri, vor împărți, fără nicio altă condiție, un procent de 15% din rulajul în puncte la nivel mondial al companiei, unde un share poate ajunge la maximum 3.000 de euro/lună – se mai arată în comunicat.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (4)

  1. Tibisor

    Vorbim peste 5 ani …

  2. Marius

    In timp ce unii stau si analizeaza altii doar lanseaza si actioneaza!
    Analizez sau Actionez; ce aleg???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar