Uite cum vorbesc antreprenorii cu copiii lor. Și de ce vor deveni și ei antreprenori – partea 1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Uite cum vorbesc antreprenorii cu copiii lorCreșterea copiilor care să devină adulți antreprenori începe cu încurajarea creativității și rezolvarea problemelor, iar cheia este în modul în care vorbesc antreprenorii cu copiii lor.

Încurajează gândirea creativă și începe cu motivația

Robby Berthume, CEO al Bull & Beard, o firmă care face legătura între mărci și agenții specializate și consultanți, crede în începerea parcursului antreprenorial de la o vârstă fragedă. Desigur, cineva care și-a început prima afacere la vârsta de 14 ani ar gândi așa, dar Berthume vede efectele pe termen lung.

„A avea succes necesită timp, iar începerea unei afaceri când ești copil îți oferă un avantaj enorm”, a declarat Berthume. „Vreau să încurajez copiii să înceapă de mici și să realizeze devreme că unul dintre cele mai importante aspecte ale antreprenoriatului este voința crudă și rezistența, pe care le poți avea la orice vârstă”, a mai spus el.

În timp ce modul în care gândești este foarte important, este foarte bine să și faci workshop-uri cu tema ideilor pe care le ai.

Berthume face asta cu copiii săi în trei moduri diferite:

Împărtășește ceva ce poate fi livrat: „Ocazional le arăt ceva ce am creat pentru un client ca o modalitatea de a demonstra cum adaug valoare.”
Explicarea achizițiilor: „Atunci când cumpărăm ceva de la magazin, îi întreb despre valoarea pe care o primim în schimbul banilor cheltuiți.”
Întrebarea Ce-ar fi dacă: „Atunci când îmi povestesc ceva sau îmi arată un desen pe care l-au făcut, îi întreb uneori ce-ar fi dacă s-ar publica sau ar fi transformat într-un show pe youtube sau ar fi parte dintr-o campanie publicitară. Vreau să îi fac să vadă toate modurile posibile în care valoarea este creată, în special cea care ține de proprietate intelectuală, având în vedere timpurile în care trăim.”

Vizitați-ne curând pentru a afla modalitățile altor antreprenori de a cultiva în copiii lor spiritul antreprenorial.

Sursa foto: joshfelber.com

Sursa: entrepreneur.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar