Udo Deppisch a ales Conligus. Platforma se lansează și pregătește prima licitație online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

quitUPDATE – 7 octombrie: Doi lideri de top de la Organo Gold au renunțat la cafea pentru platforma Conligus. Este vorba despre liderii care, în 2010, au deschis piața europeană pentru Organo Gold, frații Christian, Aron și Stephan Steinkeller, primul dintre aceștia fiind înregistrat personal de Holton Bugs. Mai mulți foști lideri Organo Gold s-au declarat nemulțumiți de planul de compensare al companiei, care, spun aceștia, nu se susține pe termen lung, venitul rezidual fiind foarte mic.
Între timp, lansarea oficială a platformei Conligus a avut loc, înregistrarea evenimentului putând fi urmărită mai jos:

Milionarul Udo Deppisch, pe care l-ați mai întâlnit în paginile MLM News, a ales să facă o schimbare majoră în carieră. Acesta s-a despărțit în această vară de Tom Mower și Sisel International și promovează acum platforma de licitații Conligus. Udo Deppisch a fost urmat și de liderul Sisel din România, Mircea Crișan.

“Produsele companiei Sisel International sunt grozave, așa cum v-am mai spus. Datorită lor, retenția oamenilor în sistemul de distribuție al companiei este foarte mare. Omul poate nu este neapărat constructor de rețea, dar, dacă are acces la produse de calitate și dacă promovându-le își poate acoperi o parte din prețul acestora, e mulțumit. Pentru un lider de top însă mi-aș fi dorit un comision mai mare pentru volumul de vânzări realizat. I-am spus acest lucru lui Tom Mower, de care m-am despărțit în relații bune” – și-a explicat Udo Deppisch decizia.

O altă dificultate menționată de Udo Deppisch a fost aceea a introducerii unor produse noi în diferite piețe, din cauza legislațiilor diferite. “E dificil atunci când ai un supliment nou sau chiar cafea să deschizi piețe noi”, a spus acesta, “nu pentru că produsele nu ar fi bune, ci din cauza legislațiilor diferite și a certificărilor necesare. Conligus nu are această problemă, pentru că vorbim de branduri cunoscute, care există deja pe piață. Și nici nu e nevoie de logistică, de transport, deoarece produsele sunt ridicate de la magazinul brandului respectiv cel mai apropiat de adresa clientului care a câștigat licitația.”

Ce oferă Conligus am mai scris într-un articol pe MLM News. Produsele disponibile în acest sistem sunt oferite de branduri cunoscute de lux și variază de la încălțăminte, îmbrăcăminte, electronice, până la excursii sau bijuterii. Achiziția acestor produse se poate face prin licitații de către membrii Conligus, care vor plati maxim 9% din valoarea produselor, iar ridicarea produselor se face, fără costuri suplimentare de transport, de la magazinul de desfacere al producătorului respectiv cel mai apropiat de locuința cumpărătorului.

Lansarea oficială la nivel mondial a platformei va avea loc pe 4 octombrie 2014. Va fi o lansare online, printr-un webinar transmis în 170 de țări, în care vor fi oferite explicații referitoare la modul în care funcționează platforma și la pachetele de licitații.

Prima licitație pe platforma Conligus va avea loc pe 11 octombrie, iar primul produs scos astfel la vânzare este un kit Apple (laptop, tabletă și telefon mobil), în valoare de 2.500 de euro, pe care norocosul câștigător al licitației îl va achiziționa cu 9% din această valoare, adică cu 225 de euro.

Licitația începe de la zero,  se desfășoară în pași de 0,1 cenți și se oprește fie când se ajunge la suma de 9% din valoarea produselor, fie, dacă nu s-a ajuns încă la această sumă, când nu mai licitează niciun participant vreme de 60 de secunde. Fiecare licitare costă 0,4 cenți pentru parteneri și 0,5 pentru clienți.

Următoarele două produse anunțate pentru licitațiile online vor fi un kilogram de aur în valoare de 31.000 de euro și o excursie exclusivistă în valoare de 10.000 de euro.

“Ce îmi place foarte mult la acest sistem este că partenerii au acces de la început, de la primele înscrieri realizate, la venituri pasive, iar acest lucru va da puterea să continue oamenilor care intră într-un astfel de sistem pentru venituri pasive” – spune Mircea Crișan.

Unul din punctele fierbinți la care s-a referit MLM News în discuția cu cei doi lideri a fost istoricul acestor platforme de licitații. Ne referim aici, spre exemplu, la prima platformă MLM de licitații, dubLi.com, care în final s-a transformat într-un mall online cu avantajul de cashback la cumpărături. “Nu știm istoria altor platforme de licitații. Ceea ce știm cu siguranță este că de legalitatea platformei Conligus se ocupă una dintre cele mai mari case de avocatură, Baker & McKenzie, deci lucrurile sunt  în regulă și din acest punct de vedere”,  ne-a răspuns Udo Deppisch.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar