Tyra Banks și-a lansat propria companie de vânzări directe. Mesajul vedetei: Fii CEO-ul vieții tale!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

lipmodel-1-1000x405-c-defaultE frumoasă, e celebră și a absolvit cursurile de afaceri ale Harvard, deși nu asta a apărut în prim-plan până acum. Este vorba despre fostul top model Tyra Banks, care și-a lansat propria linie de cosmetice printr-o companie ce are ca model de business vânzările directe.

În clipul de promovare, ea le comunică fanelor că “nu ar fi fost model fără cosmetice” și că “nu se trezește cu bujori în obraji, ci îi pudrează”.

Compania este integral deținută de ea, iar consultanții de vânzări pot organiza petreceri sau pot vinde în magazine online produsele marca Tyra Beauty.

Se pare că Tyra nu a fost la Harvard degeaba și și-a luat afacerea la modul cel mai serios. Partenerii săi independenți, beautytainers, au asigurată și instruirea necesară, prin Tyra University, care le oferă ponturi, uneltele și sistemul prin care își pot dezvolta afacerea. Mesajul vedetei este acela că fiecare persoană poate fi CEO-ul propriei vieți.

De fapt, Tyra a luat lucrurile în serios, indiferent de domeniul abordat, fie că a fost vorba de modeling, de actorie sau televiziune, numărându-se printre cele 7 femei care au apărut de mai multe ori în topul celor mai influente persoane realizat de revista Time. Nu ar fi de mirare, deci, ca noua sa companie de network marketing să aibă succes. Să nu uităm totuși că pagina de Facebook a fostului înger Victoria’s Secret are… peste 6 milioane de fani.

Vezi site-ul noii afaceri marca Tyra Banks

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar