Tupperware, printre cele mai apreciate companii în ‘Fortune’

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

030914_usnews_tupperware_726Pentru al șaptelea an consecutiv, Tupperware Brands Corp a fost recunoscută în topul anual al revistei ‘Fortune’ drept una din cele mai admirate companii din lume. Reputația companiei cu o vechime de 68 de ani o plasează pe locul al doilea la categoria “Echipamente pentru casă și mobilier”.

În cadrul categoriei, Tupperware își devansează concurenții în competitivitatea la nivel mondial și se clasează pe locul al doilea în ceea ce privește inovarea, responsabilitatea socială și calitatea produselor/serviciilor. Aceste atribute se aliniază cu prioritățile-cheie ale companiei în afacere, punctează președintele și CEO-ul Tupperware, Rick Goings.

Schimbarea rapidă a cerințelor clienților Tupperware reflectă gradul de competitivitate la nivel global al companiei. În al patrulea trimestru, piețele emergente au reprezentat 60% din vânzări, iar Goings preconizează că procentul va crește la cel puțin 80% până în 2019. Pentru 2013, compania a înregistrat o creștere puternică în Indonezia (33%), Africa de Sud (28%), Turcia (24%) și China (20%).

Un infografic recent al Tupperware arată impactul oportunității sale de vânzare directă în Indonezia, piața cu cea mai rapidă creștere. Tupperware a chestionat femeile care au petrecut cel puțin trei ani în forța de vânzări a companiei, iar răspunsurile lor au oferit o perspectivă asupra dezvoltării abilităților, încrederii în sine și securității financiare, care au rezultat din experiențele lor cu compania.

Surse: Direct Selling News

Fortune

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar